Tutaj się witamy
Witam wszystkich
Jeszcze swojej mazdy nie posiadam ale liczę że dzięki waszym poradom może się to zmienic )
-
shiver
Beier napisał(a):Profil uzupełniony, niedługo dam foto autkaPozdrawiam z czerwonej Łodzi
Zapraszamy serdecznie na spotkanie, wrzuć foto autka będzie można rozpoznać w mieście
witam wszystkich mam na imię Maciej jestem z mazur od nie dawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323 F 94r , od nie dawna założyłem konto na tym forum:)
- Od: 15 mar 2011, 00:13
Wita wszystkich Mazda 323f 1.8. Dzięki za to forum – skarbnica wiedzy. Pozdrowienia z Kielc.
-
gizmo_gm
Powitać wszystkich nowych. Powodzenia na MazdaSpeed.
Uzupełnijcie profile o auto i miejscowosc z jakiej jestescie
Uzupełnijcie profile o auto i miejscowosc z jakiej jestescie
Ostatnio edytowano 25 mar 2011, 16:14 przez Szalotka, łącznie edytowano 1 raz
-
Szalotka
Cześć,
Na imię mam Paweł, pomieszkuję obecnie w Wawie.
Poszukuję mazdy dla siebie i w związku z tym popytam tu trochę.
Szerokości
Na imię mam Paweł, pomieszkuję obecnie w Wawie.
Poszukuję mazdy dla siebie i w związku z tym popytam tu trochę.
Szerokości
-
Mobile
Witam 
Jestem Madzia no i tak się składa, że jeżdżę sobie moją ukochaną Madzią
Bd miała trochę pytań co do tego autka więc Panowie, wierzę w waszą wyrozumiałość
Pozdrawiam, Madzialena
Jestem Madzia no i tak się składa, że jeżdżę sobie moją ukochaną Madzią
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Bd miała trochę pytań co do tego autka więc Panowie, wierzę w waszą wyrozumiałość
Pozdrawiam, Madzialena
-
madzialena8098
Witam wszystkich serdecznie , pare miesiecy temu kupilem madzie 323f 1,6 bylem zadowolony . Ostatnio posypala mi sie blacharka (progi i spód) powoli ja koncze ale nie mam zamiaru zamienic ja na zadna inna
ma w sobie to cos hehe . Pozdrawiam Jarek , Jelenia Góra
Ostatnio edytowano 26 mar 2011, 14:35 przez sanchezik00, łącznie edytowano 1 raz
-
sanchezik00
Fasola napisał(a):Pozdrawiam.sanchezik00 napisał(a):blacjarka (probi
wtf
Poprawione sorki za literówki
-
sanchezik00
Witam!
Oleśnica k. Wrocka się kłania
Tydzień temu zakupiłem "Paździochę" 121 DB 1.3 16v w krwisto wyblakłym kolorze. Ze względu na cenę raczej dla zabawy...ale na razie śmigam częściej niż myślałem
Obym doszedł do CX7
Pozdrawiam
Oleśnica k. Wrocka się kłania
Tydzień temu zakupiłem "Paździochę" 121 DB 1.3 16v w krwisto wyblakłym kolorze. Ze względu na cenę raczej dla zabawy...ale na razie śmigam częściej niż myślałem
Obym doszedł do CX7
Pozdrawiam
-
eifSQAD
Witam !
Mam na imię Bartek. Od października 2010 śmigam swoją mazdą 626 po drogach i bezdrożach województw łódzkiego i dolnośląskiego.
Forum odwiedzam regularnie
... no i w końcu nadszedł czas rejestracji i przywitania!
Pozdrawiam !
Mam na imię Bartek. Od października 2010 śmigam swoją mazdą 626 po drogach i bezdrożach województw łódzkiego i dolnośląskiego.
Forum odwiedzam regularnie
Pozdrawiam !
-
bar7ek
Witam szanowne grono.
Od piątku jesteśmy posiadaczami Mazdy 6 w dieslu. Jest to nasz pierwszy skośnooki członek rodziny.
Życzcie nam miliona bezawaryjnej jazdy
Pozdrawiamy
Grzegorz i Marta
Od piątku jesteśmy posiadaczami Mazdy 6 w dieslu. Jest to nasz pierwszy skośnooki członek rodziny.
Życzcie nam miliona bezawaryjnej jazdy
Pozdrawiamy
Grzegorz i Marta
- Od: 20 mar 2011, 19:04
- Auto: Przez 12 lat była Skodzinka
teraz
Mazda 6 2.0 klekot z 2004 roku