![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam.....
www.mazdaspeed.pl
MisialoBJ napisał(a): Zadziwiająca jest w niej tylko blacha, tzn. atakuje ją rdza godzillareparatury posypały mi się strasznie po zimie i lewe drzwi z tyłu zjadło....
Interceptor napisał(a):NówkaPasuje do tych dziurkowanych plastików w desce i rączek w drzwiach. W jakim kolorze obszyłeś kierę? Bo chyba skóra nie jest czarna?
Radex napisał(a):ile taki zabieg? bardzo pięknie wyszło!!
Jacekm_ napisał(a):Kolor to 16W Black Mica
l3mur91 napisał(a):Niby "tylko" obszycie kierownicy a wnętrze przez taki zabieg wygląda 3x lepiej.
To już chyba sadomasochizmPyton162 napisał(a):ale balon, nie badz miękki zakladaj profil 40
Borys masz rację przejrzałem na szybko allegro i różnice w cenie są chore, a jak nie mam poczuć praktycznie różnicy pozostanę przy 195/50 są wizualnie gitBorys napisał(a):Nie poczujesz różnicy w komforcie między 195/55 a 195/50. Gdybym miał 15" to odpuściłbym 195/55 bo różnice cenowe są chore.
Biorąc pod uwagę cene i to co wszyscy mówią, że nie czuje się praktycznie różnicy w czasie jazdy pozostanę chyba przy 50.trzydziech napisał(a):no do 15 to lekka przesada chybaale osobiście wybrałbym jednak 50.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości