jak w temacie
Jak zresetować komputer? (323F BG)
Strona 1 z 1
Właśnie przeczytałem że hamulec nalezy wcisnąć na ponad 30s.
- Od: 15 paź 2011, 07:54
Z praktyki wiem, ze wystarczy wcisnac hamulec na ~5 sekund. Krocej jest za krotko. Jesli nie bedziesz wciskal hamulca, to trzeba odlaczyc na jakies 5 minut.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
Ja swoiemu zrobie z czystej przyjemnosci restart i zobacze jak po nim bedzie silnik pracował czy cos sie zmieni
No i własnie zrobiłem mu restart
z pierwszych objawów -lepiej zapala :–) reszte powiem jak pojezdze troszke do pracy.
No i własnie zrobiłem mu restart
z pierwszych objawów -lepiej zapala :–) reszte powiem jak pojezdze troszke do pracy.
Minister infrastruktury ostrzega:
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
- Od: 17 lis 2003, 01:14
- Auto: Fiat Brava1,6
Chrysler Sebring 2,7Lxi
można tez sprawdzić czy sterownik silnika nie ma w pamieci jakiś starych błedów i jak są to je wykasować – resetem. (ewentualnie wcześniej usunąć stwierdzoną usterkę).
Jeśli masz kontrolkę check engine , to możesz sam sprawdzić czy są błędy w pamięci (opis sprawdzenia gdzieś na stronie głównej) – wystarczy do tego ok 5 cm kabelka
Jeśli masz kontrolkę check engine , to możesz sam sprawdzić czy są błędy w pamięci (opis sprawdzenia gdzieś na stronie głównej) – wystarczy do tego ok 5 cm kabelka
- Od: 15 paź 2011, 07:54
kontrolki niemam wiec tylko odłaczyłem akumulator z minute potrzynałem hamulec i podłaczyłem z powrotem
Chrysler Sebring 2,7Lxi
Tak autko jest spoko
Lepiej zapala tak na 1 rzut oka a praca silnika i jazda pozostały chyba bez zmian (nic niezauwarzyłem)
Lepiej zapala tak na 1 rzut oka a praca silnika i jazda pozostały chyba bez zmian (nic niezauwarzyłem)
Chrysler Sebring 2,7Lxi
Strona 1 z 1