Tutaj się witamy
Cześć mam na imię Mariusz jestem z Katowic od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy 323f 1.6 benzyna.
Fotki na wiosnę jak ją trochę do porządku doprowadzę
Fotki na wiosnę jak ją trochę do porządku doprowadzę
-
hani
od kilku dni jestem na forum wiec chyba przyszla pora sie przywitac :–) na forum trafilem bo pora kupic wieksze auto a zeby pozostac w sferze aut rodem z japonii wybor padl na szostke... w chwili obcnej nadal szukam a jak juz znajde na pewno sie pochwale... pozdrawiam
-
marcelli
Witam wszystkich! Jestem Radek, od dawna przeglądam forum, obecnie jestem posiadaczem Mazdy 323 1.7 TD i mam trochę do opisania o niej, więc się postanowiłem zarejestrować
Może komuś się przyda.
Pozdro!
Pozdro!
-
Bloo
hej, witam wszystkich klubowiczów, forumowiczów, jestem z Rybnika, od piątku jestem szczęśliwym (przejechałem 414km jestem MEGA zadowolony )posiadaczem Mazdy 6 z 2006 roku, silnik 2.0 bezyna (oznaczeń dopiero sie uczę) od niedzieli przeglądam i czytam forum z zaciekawieniem, wkrótce wrzucę fotki swojej madzi oraz napiszę coś więcej o sobie
pozdrawiam wszystkich
powrót do Japończyka....
- Od: 19 mar 2011, 01:29
- Auto: Mazda 6 FL liftback
2.0/147KM
2005 rok
Witam wszystkich! Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 Sportkombi ------------------>
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
wlorak
witam wszystkich użytkowników mazd!
jestem nowym forumowiczem z częstochowy i szczęśliwym posiadaczem – od marca 2011 – mazdy 3 2004r. w wersji top sport 2.0....
... raczej wolę czytać niż pisać...więc to byłoby na tyle..
jestem nowym forumowiczem z częstochowy i szczęśliwym posiadaczem – od marca 2011 – mazdy 3 2004r. w wersji top sport 2.0....
... raczej wolę czytać niż pisać...więc to byłoby na tyle..
- Od: 19 mar 2011, 23:49
- Auto: mazda 3 2.0 top sport 2004
Hej. Mam na imię Marcin, mam nadzieję że wkrótce stanę się posiadaczem swojej pierwszej Mazdy, Liczę na wiele cennych rad i informacji.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
marcinzkomina
Witam. Posiadacz 323 od 2 lat. Obecnie, niestety chyba bede sie jej pozbywal. Ale w planach jest mazda 5 ;–)
Witam wszystkich
Witam wszystkich
-
blaszka75
Witam wszystkich.
W końcu znalazłem chwilę by się zalogować, moja historia z Xedosem zaczęła się od zakupu 6 lat temu wraz z ojcem mazdy xedos 6 z 93 roku, po 4 latach zakupiłem swojego xedosa 6. Niestety po roku użytkowania w jednym tygodniu dwa razy skasowali mi moją Madzię, byłem zmuszony ją sprzedać, chwilę jeździłem Niemcem, ale to nie to więc znów posiadam Xedosa.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów i sympatyków
Grzegorz Stary Sącz/Kraków
W końcu znalazłem chwilę by się zalogować, moja historia z Xedosem zaczęła się od zakupu 6 lat temu wraz z ojcem mazdy xedos 6 z 93 roku, po 4 latach zakupiłem swojego xedosa 6. Niestety po roku użytkowania w jednym tygodniu dwa razy skasowali mi moją Madzię, byłem zmuszony ją sprzedać, chwilę jeździłem Niemcem, ale to nie to więc znów posiadam Xedosa.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów i sympatyków
Grzegorz Stary Sącz/Kraków
...aby choć przez chwilę...
- Od: 23 mar 2011, 10:10
- Auto: Xedos 6 2,0
Witam,
Posiadam Mazdę 6 od dwóch tygodni. Obecnie mieszkam na peryferiach Gdańska. Dużo tu wiedzy, więc mam zamiar z niej korzystać obficie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Amadeusz P. aka Amandi
Posiadam Mazdę 6 od dwóch tygodni. Obecnie mieszkam na peryferiach Gdańska. Dużo tu wiedzy, więc mam zamiar z niej korzystać obficie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Amadeusz P. aka Amandi
-
Amandi
Witam wszytkich miłośnoków marki mazda 
- Od: 24 mar 2011, 01:42
- Auto: Obecnie mazda 323f ba 1.8 BP
był słynny Z5