najgorsza była śruba od koła... omg 3 godziny myslenia jak to dziadostwo odkrecić .
Mazda 323 BG B6 94r. 1.6 B+G
wiesz co nie ciąłem go . ;p ale już bosha miałem w reku.
wyszedł z pomocą młotkaa . 
najgorsza była śruba od koła... omg 3 godziny myslenia jak to dziadostwo odkrecić .
ale jakies 85 kg skakania po kluczu i poszła .
takzee nawet nawet poszło ale najgorsza była śruba i przegub był strasznie rozkwaszonyy i to może dlatego łatwo wyszedł.
no teraz tylko mazda czeka na blacharkee i juz bedzie pozniej tylko co raz lepiej .;p
- Od: 29 lis 2010, 21:17
- Auto: 323 BG 94r 1.6 B+G :) wyścigówka .;p
Skala323 napisał(a):wiesz co nie ciąłem go . ;p ale już bosha miałem w reku.wyszedł z pomocą młotkaa .
najgorsza była śruba od koła... omg 3 godziny myslenia jak to dziadostwo odkrecić .ale jakies 85 kg skakania po kluczu i poszła .
takzee nawet nawet poszło ale najgorsza była śruba i przegub był strasznie rozkwaszonyy i to może dlatego łatwo wyszedł.
no teraz tylko mazda czeka na blacharkee i juz bedzie pozniej tylko co raz lepiej .;p
edit.: Planuje zakupić też jakaś ładniejszą końcóweczke .

chciałbym coś w duchu JDM'u jak myslicie bedzie coś takiego?
ja u siebie nakrętki też musiałem potraktować szlifierką, z jednej strony klucza metrowa przedłużka i ok 85kg skaczące po niej, z drugiej strony człowiek szarpiący za taką samą przedłużkę i nie poszła
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
damian napisał(a):ja u siebie nakrętki też musiałem potraktować szlifierką, z jednej strony klucza metrowa przedłużka i ok 85kg skaczące po niej, z drugiej strony człowiek szarpiący za taką samą przedłużkę i nie poszła
nie no moja masa wystarczyła na szczeście i jakoś nakretka zlazła bez ciecia .
dzis sie przejechałem i myśle że wszystko poskładaliśmy jak nalezy.
ehhh i kolejne problemy z Mazda....
dziś odkryłem że zbierała sie w jednym miejscu w bagażniku woda i błoto ... dziś rozkręciłem plastiki bagaznika i zonk.
dziura od nadkola i rdza w środu że palcem można wyłamywać... lipa ogolnie... :/ i do teego nie działa mi jedna lampa tył przez to własnie zasrane błotoo. ;/
na jutro zaplanowane jest spawanie tego syfuuu i wyczyszczenie jeszcze nie wiem jak to zrobie ale zrobie.
kupiłem ledy na przód jako postojówki ( amber. ) :p
i taki drobiazg bo lubie czasami z kimś przycisnąć gazu.
także chrom literki 1.0
i na tyle z dzisiejszego dnia .;/
dziś odkryłem że zbierała sie w jednym miejscu w bagażniku woda i błoto ... dziś rozkręciłem plastiki bagaznika i zonk.
na jutro zaplanowane jest spawanie tego syfuuu i wyczyszczenie jeszcze nie wiem jak to zrobie ale zrobie.
kupiłem ledy na przód jako postojówki ( amber. ) :p
i taki drobiazg bo lubie czasami z kimś przycisnąć gazu.
także chrom literki 1.0
i na tyle z dzisiejszego dnia .;/
przytaczając słowa piosenki.
ciagłe wkurw**** stanie sie legenda .... także jak usłyszałem tak zrobie dopuki mazda bedzie jezdzic to git przestanie też płakał nie bede... na jej miejsce wejdzie e39 530D. taka informacja.
dziekuje.
ciagłe wkurw**** stanie sie legenda .... także jak usłyszałem tak zrobie dopuki mazda bedzie jezdzic to git przestanie też płakał nie bede... na jej miejsce wejdzie e39 530D. taka informacja.
dziekuje.
oficjalnie ogłaszam że mazda powstała z martwych i śmiga jak należy... przyczyną stuków w silniku były.... co sie okazało nie wyregulowane zawory drobnostka. Stwierdziłem że lepszego samochodu narazie nie ma co kupować to zaczynam mazde znowu robić w miare czyli na pierwszy ogień progi i reperaturki jak zrobie dam znak. 
trzy msc temu kupiłem mazdę 323 1.6 16v LPG 1994 chciałem popatrzeć zdjęcia od spodu bo dziwnie był zamontowany drążek stabilizatora tył nagle natknąłem się na była madzie 323 skali323 tylko on rzadko wchodzi już na te forum chciałem z nim popisać co on tam dokładnie w niej robił ponieważ my ją teraz mamy ale muzę się ze skala323 skontaktować a Madzię kupiliśmy z Puław ale dziwny przypadek ja ją znalazłem w Google Grafika któregoś pięknego dnia wstawię Madzi fotki a ktoś kto pisał ze skalą o Madzi może mi napisać co on dokładnie w Madzi robił 
-
mateomateo123