Wreszcie znalazłem chwilkę, aby wrzucić kilka zdjęć mojej nowej Magdaleny. Ci, którzy mnie znają, pamiętają zapewne poczciwego MX-3, z flip-flop;em pomarańczowo czerwonym, ze stopki. Znalazła swojego kolejnego amatora, tym razem w okolicach Gdyni;)
Po Madzi, czas na Magdalenę...
Autko sprowadzone w maju zeszłego roku, wystawione już na ogromną próbę – gdyż po miesiącu w moich rękach pojechaliśmy ze znajomymi na wyprawę EuroTrip, przejeżdżając 11000 km w miesiąc. Magdalena zdała egzamin śpiewająco i wymieniłem tylko filtry i klocki.
Nie mam niestety ładnych zdjęć od razu po zakupie, autko sfotografowane zostało już po przyciemnieniu wszystkich szyb. Już na zimówkach.

W lecie zakupione zostały godne 17 calowe felgi.

Następnie z racji zamiłowania do sportu i dumnej nazwy Mazda 6 Diesel Sport Exclusive, postanowiłem wzbogacić mimo licznych trudności i dostępności części – o pakiet sportowy.

i to tyle;)
Czekam na opinie, jak i zgłaszam się z uprzejmą prośbą o pomoc w znalezieniu sportowego grilla, którego nigdzie nie mogę dostać, próbowałem 1 ale nie pasował na "wysokość"
chodzi o ten grill:

Jest kilka z demobilu na e-bay;u niestety wszędzie piszą, że to do 3.0 V6, wiec, nie wiem czy spasuje się choć zderzak wydaje się być ten sam.
pozdrawiam
Siwy,