Fanklub Motoryzacyjny Roku 2011
zeszły rok
http://fanklubmoto2010.auto-swiat.pl/wyniki-glosowania/
totalna lipa i nabijanie sobie czytelników dlatego w 2011 vw-passat nie startuje
głos oddajemy na klubnexia
czy zeszły rok nie wystarczył aby pojąć co ma na celu tek konkurs
http://fanklubmoto2010.auto-swiat.pl/wyniki-glosowania/
totalna lipa i nabijanie sobie czytelników dlatego w 2011 vw-passat nie startuje
głos oddajemy na klubnexia
czy zeszły rok nie wystarczył aby pojąć co ma na celu tek konkurs

- Od: 19 mar 2004, 18:03
.......wysłałem głosik. Wygramy 

- Od: 10 lip 2010, 18:33
- Auto: Mazda 6 kombi -121 KM -05'
Wysłałem... 
Poszło,ale czy coś z tego będzie?
- Od: 3 mar 2011, 22:15
- Auto: Mazda 6 GJ 2.5 2014
bieski napisał(a):To samo mialem pisac. Ja ostatnio Probe to widzałem na ulicy 2 miechy temu. To glosowanie to jeden wielki przewał.
Nie no ja tych probków trochę widuje nie ukrywam. Ale bez przesady..
Jakiś tam podpis Leszka :P
2 głosy poleciały, i nie uważam że to przewałka – inne kluby wykazały się 'sprytem' żeby wygrać i tyle, wam się nie chce czy jak?
fdes napisał(a):popieram głos barren, jest nas tylu na forum...postarajmy się bardziej
A ja nie. Akurat takie działania sa niezgodne z regulaminem tego konkursu:
Liczba zgłoszeń oddanych przez jednego Uczestnika, które uznane zostają jako głosy ważnie oddane na danego kandydata jest ograniczona do 1. Oddany głos zostanie uznany jako ważny po potwierdzeniu za pomocą linka znajdującego się w wiadomości e-mail wysłanej do Uczestnika na wskazany w trakcie głosowania adres e-mail. Oddanie głosu przez Uczestnika
bieski napisał(a):Ale to raczej nic nie da. Przeciez nam sie uzytkownicy w koncu skoncza, a oni jak nie beda w pierwszej 10 to sobie naprodukuja glosów.
W takim wypadku po co w ogóle głosować, skoro i tak stoimy na przegranej pozycji...
Moim zdaniem powinniśmy spróbować, do dziesiątki mamy szansę wejść
jacek ;) -->mazda 323F BA 1.5 96r.-->
- Od: 24 cze 2010, 11:31
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 96r.