STARACHOWICE – spotkania regionalne
dzięki w wolnym czasie spróbuje się pobawić chyba nie będzie takie trudne
- Od: 20 lis 2010, 12:19
- Auto: mazda 323 1,3 16v model ba sedan 96
haha chyba nawet wcześniej niż się spodziewasz, bo jestem już w TsT. Wczoraj pojechałam dziś przyjechałam 
- Od: 31 sty 2009, 12:51
- Auto: 323f BA Z5 :) Aquarius Blue Pearl :)
Oooo ładnie masz. Ja na brak zajęcia nie narzekam od weekendu. Wczoraj musialem sobie klocki wymienić, Bartoszowi też coś tam porobić, a dzisiaj ściemniłem sobie szybki przednie
jutro je składam, w czwartek do dziadków, a w piątek Warszawka mnie czeka. Więc jak chcesz to łożysko robić to sie spiesz bo niewiem czy wrócę na weekend do domu. 
Mazda 4ever- chociaż to mój pierwszy samochód w życiu...
- Od: 28 lut 2009, 12:30
- Auto: 323c BA Z5 '95
Xedos 6 CA KF '96
A z łożyskiem to na razie nie będę Cię męczyć, bo masz dużo roboty... nawet nie wiem do końca czy to łożysko, bo strzela mi jak skręcam i tak trochę huczy i poza tym mam luzy na kole...bidna Madzia choruje troszki...
jak strzela przy skrecie to może przeguby do wymiany są?
Łożysko 250 zł na jedną stronę kosztuje
A strzela tak samo jak przegub tylko z tyłu...
Jestem w Tst do końca tygodnia, bo wróciłam już żeby zrobić porządek z Madzią
Jestem w Tst do końca tygodnia, bo wróciłam już żeby zrobić porządek z Madzią
No to ceny mnie rozjebawszy...
a pytałaś na Targowej naprzeciwko parkingu co spoty robimy? Tam mają niskie ceny. Albo InterCars na Składowej. Jak chcesz to zajrzyj do mnie jutro to obejrzymy co i jak.
Xedos 6 CA KF '96
Właśnie tam koło targu pytałam
Miejmy nadzieje że to nie będzie to. Dziś jadę wymienić inne pierdółki może ucichnie to coś
Miejmy nadzieje że to nie będzie to. Dziś jadę wymienić inne pierdółki może ucichnie to coś
Cześć
Powiedzcie mi, macie w Starachowicach (albo w okolicy) jakieś myjnie bezdotykowe (samoobsługowe)?
Powiedzcie mi, macie w Starachowicach (albo w okolicy) jakieś myjnie bezdotykowe (samoobsługowe)?
Grzyby napisał(a):Cześć
Tak są dwie jedna na ul Rogowskiego 17 czterostanowiskowa – obok huty, a druga na ul Kopalnianej przed LIDLEM tam jest chyba tam jest sześc stanowisk.
WITAM WSZYSTKICH ZIOMALI TST I NIE TYLKO MAM PROBLEM I NIE WIEM OD CZEGO ZACZĄĆ ,ZASTANAWIAM SIĘ NAD WYMIANĄ FOTELA KIEROWCY W MOJEJ MADZI 323S CHODZI MI O JAKIŚ WYGODNY FOTEL MAM CHORY KRĘGOSŁUP I PO 100 KILOSACH MAM DOSYĆ JAZDY OPIERADŁO MA WYBRZUSZENIE W MIEJSCU GDZIE JA MAM SCHORZENIE KRĘGOSŁUPA NIE BARDZO WIEM CZEGO I GDZIE SZUKAĆ TAK ABY JAZDA BYŁA PRZYJEMNOŚCIĄ A NIE MĘCZARNIĄ. ps. dziękuje z góry za wszystkie dobre rady.
jack wydaje mi się, że możesz mieć z tym problem, bo jak weźmiesz fotel z innego auta, to bez spawania może się nie obyć, bo raczej w BA nie było inaczej profilowanych foteli. Spróbuj może pogadać z jakimś tapicerem, on powinien jakoś przerobić fotel pod "Twoje plecy" tak, żebyś był usatysfakcjonowany.
P.S Dobry tapicer jest w Lubieni, w bydynku straży pożarnej i ośrodka zdrowia.
P.S Dobry tapicer jest w Lubieni, w bydynku straży pożarnej i ośrodka zdrowia.
Xedos 6 CA KF '96
dzięki za pomoc mam nie daleko do lubieni 4 km to kiedyś wpadne i popytam
Zapraszam wszystkich do głosowania na nasz klub w konkursie Auto Świata na najlepszy fanklub 2011
Tutaj możesz oddać głos –> Klik
Wątek informacyjny na forum –>Klik
Tutaj możesz oddać głos –> Klik
Wątek informacyjny na forum –>Klik
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Zagłosowane.
Oby tylko nie było tak jak w ostatnim takim konkursie że w końcu nasze forum sie wycofało
Oby tylko nie było tak jak w ostatnim takim konkursie że w końcu nasze forum sie wycofało
widzę że towarzystwo się wzięło za głosowanie będzie dobrze