mysle zeby wywalić ten kat od euro4
www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):ponoc daja 3 iskry.... zobaczymy jak sie sprawdzi ta kosmiczna technologia![]()
Kevin9118 napisał(a):Radek gaz jest do kuchenki a nie do Mazdyhehe
oblivion napisał(a):Ja mam po 4![]()
Radex no offence of course
Bandit napisał(a):Napisałbym, że kle kle kosztuje w utrzymaniu podobnie
Bandit napisał(a):pewnie co 3 dni zaglądasz po LPG
Bandit napisał(a): Ile litrów Pb dolewacie do gazu
Bandit napisał(a):chętnie obejrzę kiedyś na jakimś zlocie, jak Premacy Badyla, albo 626 Rikiego łoi FS'a z gazem
Radex napisał(a):kle kle to robi traktor
Radex napisał(a):ja to tankuje Pb albo do pełna albo połowę zbiornika
Radex napisał(a):na lpg sie oszczedza
Radex napisał(a):chodzi Ci o GF jadącą na gazie? czy może jechać na Pb?
chętnie z ciekawości się spróbuję
Radex napisał(a):autostrada duże prędkości
Bandit napisał(a):W ogóle się na Mazdzie nie oszczędza
Bandit napisał(a):Ale jak często ? Chodzi mi o to, że od czasu do czasu dobrze jest na Pb polatać i jak motor zimny to też na lpg się nie przełączy, czyli de facto cena paliwa jednak troszkę wzrasta
Radex napisał(a):– niski roczny przebieg
Radex napisał(a):Wy tez macie 2 katalizatory? bo ten drugi u mnie to chyba od euro4?
alk80 napisał(a):ciągu turbo żadne LPG nie zastąpi
alk80 napisał(a):ale bardziej problemowe, częstsze tankowanie, częstsze wymiany niektórych części, częstsze przeglądy i regulacje, co za tym idzie auto częściej stoi na warsztacie, do stacji i mechaników trzeba dojechać co też kosztuje, coś pod maską zacznie niedomagać a już auto nie jedzie jak trzeba, albo w ogóle nie jedzie na gazie albo benzynie,
alk80 napisał(a):przy LPG chyba zawsze trzeba dolewać olej
alk80 napisał(a):nie wspomnę o sytuacjach kiedy LPG przyczyni się do remontu głowicy
alk80 napisał(a):silnik na jakie paliwo ma większą sprawność odpowiem – diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości