PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Niedziela zapowiada się ciepława, więc może spot zaczniemy w plenerze ? 
Jak zawsze w ładną pogodę spotykamy się na parkingu przy plaży za amfiteatrem nad Wisłą, potem w zależności od chęci jedziemy gdzieś na jakieś dobre żarełko, a że najczęściej te chęci są to zawsze pozostaje tylko kwestia wyboru miejsca posiłku, które w dość szybkim tempie ustalamy, wsiadamy w autka i do przodu 
Może nawet bym się skusił na mały wypad w niedziele. Z tym ze najpóźniej o 15 bym musiał niestety się zwinąć gdyż obowiązki domowe wzywają. dobrze by było może trochę wcześniej zacząć. no chyba ze za bardzo wam nie pasuje wcześniej to OK. Nie będę wszystkim psuł planów 

- Od: 11 lis 2010, 00:58
- Auto: Mazda 323C BA 1,3 16V 95r
Najczęściej zaczynamy o 12:00, zawsze można umówić się wcześniej 
kera napisał(a):Michał nie przeginaj wcześniej niż o 12 daj ludziom pospać.
Yyyy no dobra, to co może 6:00 ?

W takim razie jutro o 12:00 – parking przy plaży nad Wisłą za amfiteatrem 
Jako, ze za dwa tygodnie lecimy z Marcinem i Elą i być może jeszcze z jednym nowym użytkownikiem z Płocka (o ile załapie się jeszcze na zlot mimo tego, że się zapisał) na zlot do Konina to może jakieś spotkanko w niedzielę ? I może w końcu w większej grupie, a nie znowu 2-3 osoby
Oczywiście jak zawsze godzina 12:00 i parking nad Wisłą na dobry początek. Jest szansa, że pojawi się nowy kolega w MX-5, warto by było się poznać, no i Kadlub, mam nadzieję, że problemów już żadnych nie będzie
Liczę również, że ci, którzy ostatnio na forum się pojawi zaszczycą nas swoją obecnością 
Oczywiście jak zawsze godzina 12:00 i parking nad Wisłą na dobry początek. Jest szansa, że pojawi się nowy kolega w MX-5, warto by było się poznać, no i Kadlub, mam nadzieję, że problemów już żadnych nie będzie
kera napisał(a):jeżeli to jest ten MX co myślę to całkiem fajny
Niestety nie wiem, nie widziałem, zobaczę w niedzielę
Kulun napisał(a):nic nie obiecuje ale jak bym kapcie na letnie zmienił to bym podjechał.
Oj tam, na zimówkach też możesz się dokulać
toster01 napisał(a):, ale będę na pewno i to może nie sam?????
No ja myślę, że nie sam
Dzięki za dzisiejszego spota, który okazał się niezłą niespodzianką
Miło było Waldimx-5 poznać Ciebie osobiście i zobaczyć Twoje jakże piękne autko
Mam nadzieję, że oprócz wyjazdu na zlot do Konina będziemy widywać się częściej
Zrobiłem tylko 4 fotki, ale myślę, że Marcin szybko swoje ogarnie i kilka ich tu dorzuci

Miło było Waldimx-5 poznać Ciebie osobiście i zobaczyć Twoje jakże piękne autko
Zrobiłem tylko 4 fotki, ale myślę, że Marcin szybko swoje ogarnie i kilka ich tu dorzuci