ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Frekwencja wzorowa jak to ostatnio bywało, dziękuję wszystkim za przybycie i oby tak dalej
Miło było również gościć na chwilę ekipę ze Skierniewic – pozdrawiamy
Fotki będą niedługo 

Dziś fotki- a na fotkach trochę aut i trochę waszych buziek
żeby każdy był zadowolony.
Jeśli będzie dużo osób następnym razem, zaproponuje wspólne zdjęcie

Jeśli będzie dużo osób następnym razem, zaproponuje wspólne zdjęcie

-
Ania_TM
ja dopiero teraz wrocilem do domku, dzieki za super spota
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
michał91 napisał(a):Dużo tych fotek ale fajne fajne. Aut sporo i tak przekrojowo do wyboru do koloru
zawsze chciałam fotografować

-
Ania_TM
OBECNY!!
Dopiero dzisiaj, ale jak wrocilem to nawet mi sie oddychac nie chcialo. Czulem sie jak silacz z Dachau -podniosl kamien i sie zmachal
. Dzieki za wesole i pelne ludziowow spotkanie i do nastepnego
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
tubus2125 napisał(a):został bym dłużej ale kumple bardziej wpadli na zwiedzanie łodzi niż na spota i musiałem z nimi jechaćale postaram się wpaść swoim autem jak najszybciej
o ty to byłeś hehe, miło było poznać

-
Ania_TM
Nie będę w najbliższym czasie na spotach, widzimy się w Koninie dopiero.
Pozdrowienia dla wszystkich
Pozdrowienia dla wszystkich
-
Ania_TM
a powiedzcie jak sie dostac pod halę bo z tego co mi sie kojarzy to tam jest szlaban chyba??? 

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r