a obecnie poszukuje mechanika, który zajmie się moim rozrządem.
Podjedz na Tomaszowska, u mnie robił rozrząd, tanio szybko i zero problemów
www.mazdaspeed.pl
a obecnie poszukuje mechanika, który zajmie się moim rozrządem.
sebastian223 napisał(a):Chce z czystym sumieniem polecić wszystkim z okolic Łodzi warsztat przy ulicy STARORUDZKIEJ12 w Łodzi.
Pan Piotr specjalizuje się w hamulcach i sprzęgłach. regeneruje zaciski hamulcowe profesjonalnie itp.
Sam skorzystałem wczoraj i jestem bardzo zadowolony. 2 zaciski mi zregenerował elegancko na lustro. Przykładał się do pracy i był bardzo dokładny bo stałem i patrzyłem na ręce
Auto hamuje teraz lepiej i obeszło się bez wymiany zacisku na nowy:)
Zapłaciłem 80 za 1 zacisk.
Dostałem na ten zakład namiary od kolesia z 4Carsu. Z tego co słyszałem polecają go też kierowcy z taxi. Przyjeżdzają do niego ludzie z innych warsztatów a nawet z autoryzowanych serwisów o porady![]()
W środe umówiłem się jeszcze na wymiane tylnych tulei i łączników stab. w przednim wahaczu (kupiłem OYODO tuleje i RAMECH łączniki), zobaczymy jak auto będzie się zachowywać bo ostatnio zaczęło na prawo ściągać.
Polecam z czystym sumieniem warsztat na Starorudzka 12 w Łodzi
Bartg napisał(a):a obecnie poszukuje mechanika, który zajmie się moim rozrządem.
Podjedz na Tomaszowska, u mnie robił rozrząd, tanio szybko i zero problemówJak coś mogę podjechać z Tobą, zawsze spojrzy łaskawiej na koszta, bo mnie już zna troche czasu
mihu napisał(a):Bartg napisał(a):a obecnie poszukuje mechanika, który zajmie się moim rozrządem.
Podjedz na Tomaszowska, u mnie robił rozrząd, tanio szybko i zero problemówJak coś mogę podjechać z Tobą, zawsze spojrzy łaskawiej na koszta, bo mnie już zna troche czasu
Widzę, że bardzo polecacie ten warsztat. Chyba tam udam się z moją Madzią. Możecie powiedzieć jakiego rzędu kwoty się spodziewać?
wikers napisał(a):A wiecie jaki jest koszt wyważenia 4 kół i ustawienie zbieżności w tym warsztacie na Rzgowskiej obok stacji nestea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Moderatorzy Opinie i Poradniki