Radex napisał(a):jakieś mody na nowy sezon się szykują Mev? mówiłeś coś kiedyś o jakichś pakietach...
Tak, aczkolwiek mam obecnie inne sprawy na głowie i auto zostało odsunięte na dalszy plan i wcale nie jest mi z tego powodu przykro

Aczkolwiek drobnymi kroczkami...
Z rzeczy "na teraz": – muszę wzmacniasz zamówić jutro, bo w moim padła koncówka mocy, Sewo polecał mi amerykańkiego Crunch – chyba się skuszę.
– muszę dokończyć składać skórzane boczki drzwi + podświetlane klamki, bo jeżdżę obecnie bez (klamek i boczków) – leżą w garażu i czekam na graty z ASO w poniedziałek – musi być porządnie
Z rzeczy na kwiecień:– przy okazji malowania tylnej klapy (pojawił się po zimie rdzawy nalot w kilku miejscach – wada fabryczna) zniknie listewka z chrom-line, a zagości lotka z m-pakietu;
– wszystkie drewniane listewki z wnętrza będą pomalowane na taką głęboką fortepianową czerń (lakiernik umówiony na 8 kwietnia);
– wymienione wszystkie brzydkie plastiki w środku, i tego typu pierdoły, generalnie chciałbym w miarę możliwości już skończyć wnętrze;
– dołożenie reszty elementów z licht-pakietu, tj. konkretniej to oświetlenie na stopy z przodu i z tyłu – tylko tego elementu mi do kompletu już brakuje;
– wypolerować tylne lampy, żeby wyglądały jak nowe
Co do planów;– polerka przednich lamp i porzadne czyszczenie ich w środku;
– ciągle chodzi za mną m-pakiet i to będzie zrealizowane (dokładkę ze sport-pakietu już sprzedałem);
– lusterka z m5 (obecne są paskudne, ale ori a nie "M5 style allegro-mejd");
– caly chrom-line będzie zastąpiony shadow-line
– większe koła – najchętniej 19", ale to pewnie nie w tym roku

+ jeszcze pewnie sto milionów drobiazgów, ale to wszystko wychodzi w praniu

PS. Będziesz w Koninie?
Sie ma!