na razie chce dokończyć klimę, potem będę myślał i liczył dalej
Mazda 323f BA BP GT '95 -nowe fotki 32 str.
do tych kółek droga jeszcze daleka i wyboista.
Nowy nabytek:

^^ będzie bajerka za jakiś czas
akurat żeby nie było że ktoś mi coś zarzuci, to jest panel od japońskiego mx-6, a nie od lantisa, ale różnica jest tylko w tej środkowej klapce ( w lantisie jej nie ma)

^^ będzie bajerka za jakiś czas
akurat żeby nie było że ktoś mi coś zarzuci, to jest panel od japońskiego mx-6, a nie od lantisa, ale różnica jest tylko w tej środkowej klapce ( w lantisie jej nie ma)
Ostatnio edytowano 20 lut 2011, 21:38 przez trzydziech, łącznie edytowano 1 raz
A masz wszystko co do tego potrzebne czy narazie sam panel kupiłeś? Bo jeszcze musisz mieć czujnik temperatury wewnątrz auta, bodajże też na zewnątrz i masę innych rzeczy też trzeba kupić już nie pamiętam co ale kiedyś ktoś się o to pytał i była długa lista i przez to się rozmyśliłem z zakupu. Sam to będziesz montował czy masz kogoś kto ci ogarnie elektrykę przy tym? Bo jak coś to muszę się zorientować w temacie bo kiedyś też chcę sobie takie coś kupić 
czujnik nasłonecznienia mam do tego. coś z tego będzie na pewno 
To nie zapomnij zrobić dokumentacji dla potomnych co i jak trzeba podłączać
Niewykluczone że też się skuszę 

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
No jakbyś zrobił fotorelację jak to założyć i co potrzebne, to browara za poświęcenie u mnie nie masz, ale cały czteropak odrazu, niech stracę
W UK chłopaki takie coś mieli w efkach pomontowane i nie tylko w UK (widziałem kilka LHD z klimatronikiem) możnaby się podpytać co potrzebne żeby to zamontować
póki co właśnie chciałbym spróbować zrobić to tak jak mazda zaplanowała, jeżeli jednak dostępność części albo fundusze będą mnie ograniczać to mam plan zastępczy
panel na pewno się nie zmarnuję i na pewno to co zrobię opiszę w miarę dokładnie 
trzydziech napisał(a):na pewno to co zrobię opiszę w miarę dokładnie
Będę czekał na rozwój wydarzeń
Może jak już będzie u Ciebie banglać to się skuszę

zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Teraz powolutku do przodu będę szedł
Musiałbym jeszcze dorwać drugi taki sam panel jak mam teraz, to by sporo przyspieszyło pracę 
trzydziech szacun żeś to ogarnął 
póki co, to naprawdę nie było nic trudnego. zabawa dopiero się zacznie z tymi wszystkimi czujnikami i silniczkami 
Zdaje mi się czy wyświetlacz jest troszkę uszkodzony na środku na górze (tak jakby czarnego koloru brakło i zielony trójkąt się zrobił)? E majster, widzę że jednak coś z tego będzie jak już uruchomiłeś to tylko czekać aż w aucie wyląduje skoro już wiemy co potrzebne do montażu
Więc czekam na efekt końcowy
no niestety, jest uszkodzony. na szczęście nie przeszkadza to jakoś wybitnie. jeżeli już to będzie działać, to można będzie myśleć co zrobić z wyświetlaczem 
trzydziech i tak trzymam kciuki za Ciebie
bo kto jak kto ale Ty dasz rade to ogarnąć 
już tak nie cukruj 
Niezle
Bede obserwowal watek. Trzymam kciuki