bieski – thx.
Uwagi do funkcjonowania forum
Usunąłem adres strony z profilu artura68, poszła też prośba o uporządkowanie umieszczonych zdjęć lub wyjaśnienie sprawy z googlem. Jeśli problemu nie uda się rozwiązać szybko, proszę moderatorów
o szybką interwencję.
bieski – thx.
bieski – thx.
the right man in the wrong place...
gacek napisał(a):Czy ma prawo = musi ?
Ma prawo oznacza może, ale nie musi. Ogłoszenia usuwają się automatycznie [z wyjątkami]. I prosze cytować istotne dla sensu fragmenty a nie wycinać z kontekstu.
Leszek napisał(a):Ogłoszenia uznawane są za aktualne przez 30 dni od daty ich zamieszczenia. Po tym terminie moderator ma prawo je usunąć.
Jakiś tam podpis Leszka :P
Grzyby napisał(a):Że tak powiem – a nie mówiłem?
Przypomnę tylko, że pierwotny zapis brzmiał "[...] po okresie 30 dni ogłoszenie zostanie usunięte" .
Obecny zapis został zaproponowany przez Ciebie Mariuszu i zgodnie z Twoją sugestią zmieniony. Także "a nie mówiłem" tutaj nie pasuje nijak. Po drugie jest to pierwsza osoba, która tylko zadała pytanie – nawet nie wyrażając swojego niezadowolenia. Hm..
Spadaj się nie czepiaj.
Leszek napisał(a):Obecny zapis został zaproponowany przez Ciebie Mariuszu
Nie czepiam się ale chyba troszkę inaczej było
Aż poszedłem sprawdzić i faktycznie masz rację. Zwracam honor.
viewtopic.php?p=1893369#p1893369
Zapis obecny jednak zostanie i jest to ukłon w stronę forumowiczów. W wyjątkowych sytuacjach ogłoszenie może zostać przedłożone o kilka dni. W przypadku zmiany na "[...] po okresie 30 dni ogłoszenie zostanie usunięte" . – takich wyjątków nie mogłoby być.
Myślę, że temat wyczerpałem.
viewtopic.php?p=1893369#p1893369
Zapis obecny jednak zostanie i jest to ukłon w stronę forumowiczów. W wyjątkowych sytuacjach ogłoszenie może zostać przedłożone o kilka dni. W przypadku zmiany na "[...] po okresie 30 dni ogłoszenie zostanie usunięte" . – takich wyjątków nie mogłoby być.
Myślę, że temat wyczerpałem.