Bartg napisał(a):I gigantyczne oślepianie ludzi z przeciwka
Bardzo możliwe ale jeszcze nikt nie mrugał a mam je już 2 miesiące
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
Bartg napisał(a):Na wbicie w dowód nie ma szans, na 100% legalny przegląd też
Poczekaj, aż Ci jakiś misiu pomacha lizakiem. Ja od razu wale długimi, jak widzę takie zenony. Potrafię rozpoznać, jak wyglądają te fabryczne (u Ciebie nawet w dzień nie da się ukryć, że to jakaś chińska samoróbka )budyn-87 napisał(a):Bartg napisał(a):I gigantyczne oślepianie ludzi z przeciwka
Bardzo możliwe ale jeszcze nikt nie mrugał a mam je już 2 miesiące
Kadlub napisał(a):Bartg napisał(a):Na wbicie w dowód nie ma szans, na 100% legalny przegląd też
z tym nie bedzieproblemu. rozmawialem ze znajomymktory ma stacje djagnostyczna i powiedzial ze musi byc tylko widoczna granica swiatla i cienie i strumien swiatla musi byc odpowiedni. a zeby to dobrze zrobic wystarczy dobrze ustawic lampe i pow ze mi to zrobimam nadzieje ze dotrzyma slowa
budyn-87 napisał(a):Dziękuje ale tak teraz widzę że przydał by się profil 50i był bym mega zadowolony
THOR napisał(a):Co do xenonów, daj sobie spokój, naprawdę można niezłe żarówki kupić i jest ok, ja mam Philips Blue Vision i ładnie biało dają.
luki_92_92 napisał(a):Jak chcesz fajne światło to kup sobie żarówki Philips Diamond Vision. Proszę cię. Nie oślepiaj ludzi.
kadlub napisał(a):narazie mam zamontowane philips diamond vision 5000k
Bartez napisał(a):w mazdzie mam soczewki a w hondzie nie – w obu mam zenony. na przegladzie problemow nigdy nie mialem – kwestia wyregulowania lampy
co do oslepiania – zenki powinny swiecic nieco nizej niz zwykle – ot cala tajemnica
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości