ktoś widział?
Muwies :D
Borys napisał(a):CezaR83 napisał(a):Wojna żeńsko-męska
Do dziś jestem w szoku, chyba nie odnalazłem mocno ukrytego przesłania filmu, masakra![]()
Na Salę Samobójców się wybieram, bo od znajomych same pozytywne recenzje zebrałem.
Dokładnie ta wojna żeńsko-męska to poprostu jedna wielka porażka. Gniot na siłe, aby coś nakręcić. Nic więcej.
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
Ja ostatnio byłem na Czarnym Czwartku i Fighterze. Oba filmy mogę z czystym sumieniem polecić. Co do pierwszego – dobra lekcja historii dla tych, którzy wydarzeń z grudnia '70 pamiętać nie mogą. Trochę szokująca historia – myślę, ze przekaz tego filmu trafił do mnie. Jedynym smutnym faktem dla mnie było to, ze dzień po premierze, w sobotę był problem, aby na ostatnim seansie (g. 20:15) zebrać 10 osób
. Drugi film to jak dla mnie typowo męskie kino – boks. Film na faktach przedstawiający drogę do sukcesu braci Ward (Micky & Dicky). Ogółem, w jednym zdaniu – od zera do o bohatera + zawiłe perypetie życiowe (w szczególności starszego Dicky'ego).
sq2jul napisał(a):Jedynym smutnym faktem dla mnie było to, ze dzień po premierze, w sobotę był problem, aby na ostatnim seansie (g. 20:15) zebrać 10 osób.
Ja na przykład czekam na DVD

Z podobnego gatunku czasów komunistycznych bardzo polecam Różyczkę – byłem na pokazie przedpremierowym i naprawdę dziwiłem się, że reżyser nie dostał braw na stojąco
Ja w sobote ogladalem Wladcy Umyslow – nie polecam raczej.
Jak ktos widzial trailer to juz wlasciwie widzial caly film
Nie spodziewalem sie niczego wielkiego po tym filmie, liczylem raczej, ze wciagne kubel popcornu, wypije litr coli i jeszcze zobacze jakas ciekawa bajke. Niestety tak sie nie stalo – film momentami nudny jak cholera, przelozylo sie to na zmniejszone zuzycie popcornu i caly moj plan legl w gruzach
Jak ktos widzial trailer to juz wlasciwie widzial caly film
Nie spodziewalem sie niczego wielkiego po tym filmie, liczylem raczej, ze wciagne kubel popcornu, wypije litr coli i jeszcze zobacze jakas ciekawa bajke. Niestety tak sie nie stalo – film momentami nudny jak cholera, przelozylo sie to na zmniejszone zuzycie popcornu i caly moj plan legl w gruzach
Xenocyd napisał(a):Ja w sobote ogladalem Wladcy Umyslow – nie polecam raczej.
Jak ktos widzial trailer to juz wlasciwie widzial caly film![]()
Ja też na nim byłem na przed premierze, pisałem na poprzedniej stronie. Mam takie same spostrzeżenia jak ty. Poprostu istne dno.
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
Pozdrawiam Lukatoari
Bitwa Warszawska w 3D.... już niedługo będzie w kinach. Ostatnio widziałem w kinie trailer i zaskoczyła mnie jakość 3D tego filmu. Po prostu rewelacja. Żaden film 3D, który oglądałem nie odzwierciedlał tak rzeczywistości 

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Skyline – o losie przenajświętszy. Początek tragedia, środek jeszcze jakoś się oglądało ze względu na efekty, ale debilizm końcówki to mnie zmiażdżył konkretnie
Ostatnia scena jakąś nagrodę powinna dostać
W kolejce czekają The Fighter, Mechanic i jeszcze parę, ale sprawdzać mi się nie chcę 

Skusiłam się na Skyline,ale zasnęłam na koniec i mnie ominęła urocza końcówka widzę, film mało ambitny, jedynie co ciekawe- efekty
a tak go reklamowali, teraz obejrzę – Jestem numerem 4 
A na film- Janek Wiśniewski padł- wybieram się z młodzieżą do kina
A na film- Janek Wiśniewski padł- wybieram się z młodzieżą do kina
-
Ania_TM
Ostatnio skusiłem się na film który zgarną trochę Oskarów czyli Jak zostać Królem. Jak dla mnie film pierwsza klasa.
Ciekawie zapowiada się również film Jeż Jerzy – jutro premiera
Ciekawie zapowiada się również film Jeż Jerzy – jutro premiera
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
shadoow napisał(a):Jak zostać Królem. Jak dla mnie film pierwsza klasa.
Dzisiaj właśnie też obejrzałem. Polecam
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Don Corleone napisał(a):shadoow napisał(a):Jak zostać Królem. Jak dla mnie film pierwsza klasa.
Dzisiaj właśnie też obejrzałem. Polecam
też mam zamiar obejrzeć.
Zaczęłam wczoraj-Fighter, ale coś mi się ciął strasznie, w każdym bądź razie, film zapowiada się rewelacyjnie..
-
Ania_TM
Fighter- rewelacja!
drugoplanowa rola Dickiego, coś niesamowitego!
Bardzo mi się cały film podobał
polecam!

Bardzo mi się cały film podobał
-
Ania_TM
Bartg napisał(a):Jeż Jerzy zbiera bardzo dobre recenzję
Zbiera zbiera dziś wyprawa do kina na to
Wczoraj oglądałem film Sanctum- godny polecenia
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
shadoow napisał(a):Bartg napisał(a):Jeż Jerzy zbiera bardzo dobre recenzję