Spotkanie w Zielonej Górze, próby sprawnościowe na torze – zapraszamy !
dzis leje w ZG ale spokojnie na sobote bedzie ladnie , czuje w kosciach ze bedzie ladnie 
-
Pyton162
ty sie smiej Marco , ostatnio jak bylem polatac troche na torze to ten gosciu znow byl ta renowka , pieknie ja wyklepali , Polak potrafi czynic cuda z blachy
, a co do toru to raczej nie zamykamy i bedziemy latac , jak ktos zobaczy tyle mazd to zmieknie i grzecznie uda sie do domku 

-
Pyton162

- Od: 28 wrz 2005, 22:48
- Auto: MAZDA MX6 V6
(164PS aktualne)
no morgen – trafiony zatopiony:):):)
- Od: 6 maja 2004, 19:22
- Auto: Mitsu Lancer/AR
TVN Meteo – sobota rejon Zielonej Góry – słonecznie, temp. ok.15-16 st.C – będzie nieźle 
Był Poldżer SLE '90, Polżer Caro'93, była 323 BG '90, był Rover 200 '98, była Octavia '00, był Scenic '04, jest 6 GG '02
no panowie i panie , tor musimy jednak zamknac ze wzgledu na to ze jest to zlot i szefostwo toru jak sa takie impry kaze zamykac tor, ale nie jest zle wynegocjowalem ze za 3godziny zaplacimy po 20zl od auta, nie jest to majatek , tak wiec do soboty, szykujcie kase i maszyny
, TOR MAMY ZAMKNIETY I TYLKO MY NA NIM SZALEJEMY OD 12 DO 15
-
Pyton162
no super...
mam tylko nadzieje że mi opon na te 3 godziny starczy
PS: ja zabieram ze sobą oczywiście kamerę, a wy pozabierajcie aparaty żeby byo potem co wspominać
mam tylko nadzieje że mi opon na te 3 godziny starczy

PS: ja zabieram ze sobą oczywiście kamerę, a wy pozabierajcie aparaty żeby byo potem co wspominać
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Niestety........biore cyfre – analog zostaje w domku:( –
no Kamera to dobry pomysł
ciekawe czy bedzie czas na jakiegos grila:) pogoda bedzie napewno:)
- Od: 28 wrz 2005, 22:48
- Auto: MAZDA MX6 V6
(164PS aktualne)
madalena napisał(a):Z przyjemnością sie z Wami przywitam. Pierwszy mój zlot i padło na Zieloną Górę, jaki ten los jest nieprzewidywalny
no to pieknie
no to dzis oszczedzamy kase na jutro...
- Od: 14 mar 2005, 00:02
- Auto: Honda Civic Aerodeck
Witam.
Pytanie w kwestii technicznej: o której wyjazd z parkingu pod Palmiarnią?? Bo prawdopodobnie na 11 nie dojadę, ale jeśli zamierzacie chwile tam pobyć to może mi sie udać. Ale gdyby sie nie udało to czy mógłbym dostać do kogoś kto będzie nr komórki, tak żebym wiedział, gdzie was szukać?
Pozdrawiam
Ps. Baterie do aparatu już sie ładują
Pytanie w kwestii technicznej: o której wyjazd z parkingu pod Palmiarnią?? Bo prawdopodobnie na 11 nie dojadę, ale jeśli zamierzacie chwile tam pobyć to może mi sie udać. Ale gdyby sie nie udało to czy mógłbym dostać do kogoś kto będzie nr komórki, tak żebym wiedział, gdzie was szukać?
Pozdrawiam
Ps. Baterie do aparatu już sie ładują
Był Poldżer SLE '90, Polżer Caro'93, była 323 BG '90, był Rover 200 '98, była Octavia '00, był Scenic '04, jest 6 GG '02
602701917 – myle ze gdzies do 11.30 bedziemy pod palmiarnia:)