Playstation 3 – znajomi w PSN
Bulletstorm jest genialny
bracik ma na PC
ja czekam na wypłate 
ACB mi chodzi po głowie... tylko musiałbym zrezygnować ze snu 
Haevy Rain praktycznie nieruszone... kurde, fajna gra. Ale o nie jest pozycja na moje granie, czyli włączenie konsoli na godzinkę, zabicie kilku zombie i przejechaniu kilku wyścigów. No nic... niech leży, jeść nie woła. Liczę, że jak się ożenię to będę miał więcej czasu
Haevy Rain praktycznie nieruszone... kurde, fajna gra. Ale o nie jest pozycja na moje granie, czyli włączenie konsoli na godzinkę, zabicie kilku zombie i przejechaniu kilku wyścigów. No nic... niech leży, jeść nie woła. Liczę, że jak się ożenię to będę miał więcej czasu
loockas napisał(a):Haevy Rain praktycznie nieruszone... kurde, fajna gra. Ale o nie jest pozycja na moje granie, czyli włączenie konsoli na godzinkę
Wysylasz Anie do kolezanki dwa popoludnia z rzedu i Heavy Rain skonczone – to dluzej nie zajmuje jak nie chcesz odblokowac wszystkich mozliwyc zakonczen
Z przygodami Ezio jest gorzej, tam zawsze jest jeszcze cos do zrobienia przed wylaczeniem...
loockas zgadza się. wczoraj jak usiadłem do GT5 to nagle się okazało że już 2 ;|
dziś przyjdzie do mnie GoW3
kurde kiedy ja znajde czas 
dziś przyjdzie do mnie GoW3
GOW3 jest krótki
więc pociśniesz 'na raz' 
- Od: 10 lut 2009, 22:59
- Auto: MX-6 93' KL(F) , rower rockrider 5.2 2012
Fryzjer napisał(a):GOW3 jest krótkiwięc pociśniesz 'na raz'
czyli jedna nocka 8h styknie?
no to chyba bezsenna noc dzis mnie czeka 
Poprawiłem max punkty PO dla dwóch pierwszych wyścigów, bo po patchu 1,07 co nieco się zmieniło. Dla pozostałych poprawię później jak wykapuję jak to wpływa na auta z napędem FR. Co do FF to nowe 380 to nieco poniżej fabrycznych punków Hondy Integra Type R i dosłownie kilka pkt więcej jak ma Peugeot 207 GTi '07.
Jak by ktoś był ciekaw lub miał pomysł co mogę dać do puli nagród to poniżej chwalę się jak na razie skromnym garażem.
http://www.mygranturismo.net/12300
Niestety przez ostatniego patcha nie będę mógł wydać aut wartych powyżej 1 mln Cr.
– czarne na liście.
Jak by ktoś był ciekaw lub miał pomysł co mogę dać do puli nagród to poniżej chwalę się jak na razie skromnym garażem.
http://www.mygranturismo.net/12300
Niestety przez ostatniego patcha nie będę mógł wydać aut wartych powyżej 1 mln Cr.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
za szybkie samochody jak dla mnie 
nie dałęm rady. zanim usiadłęm była pierwsza
do 4 pomęczyłem i odpadłem 
noucamp napisał(a):Ktoś chętny na zawody w GT5 niedziela o 22 auta to super GT 1160 kg i 580 hp
Jakby było coś słabszego to z chęcią
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ciupnąłem sobie wczoraj w GT5 na sieci z przypadkowymi ludzikami: maskra – ta gra jest świetna 
Kiedy ciupiemy on-line? Do dobrej zabawy potrzeba minimum 4 osoby
Kiedy ciupiemy on-line? Do dobrej zabawy potrzeba minimum 4 osoby
Trusted computing – Yes or No?
on line jest mega 
ja codziennie gram on-line w GT5
U3
http://www.gametrailers.com/video/gdc-1 ... d-3/711404
ja codziennie gram on-line w GT5
U3

http://www.gametrailers.com/video/gdc-1 ... d-3/711404
GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
noucamp napisał(a):ja codziennie gram on-line w GT5
Ty jesteś uzależniony, to się leczy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
Panowie nie wiem jak u was z bijatykami, ale jakby ktoś miał DragonBall Raging Blast to ja jestem bardzo chętny na granie online bo mam tą grę a online jeszcze nie grałem (tzn grałem z jakimiś lamusami którzy jak zaczynają przegrywać to wychodzą)