Oby do przeglądu
J.
www.mazdaspeed.pl
ETS napisał(a):Jest straaaasznie drogo.
Ceny przeglądu, wymiany oleju, klocków, tarcz wyższe niż w ASO.....
Osypiuk napisał(a):Chłopie chyba nigdy nie byłeś w serwisach skoro takie teksty piszesz
Osypiuk napisał(a):ETS napisał(a):Jest straaaasznie drogo.
Ceny przeglądu, wymiany oleju, klocków, tarcz wyższe niż w ASO.....
Chłopie chyba nigdy nie byłeś w serwisach skoro takie teksty piszesz.
Tam Ci mogli podać cenę części netto, albo jakiś inny haczyk.
Na dokładkę w Serwisach masz 50% szans że wrócisz na jakieś poprawki, albo że coś Ci nie zauważą ...
U Jaksy masz porządnie zrobione i dokładną relację naprawy, wnioski sugestie co Cię jeszcze czeka.
Dla przykładu dodam, że jakoś w najbliższych 2 m-cach czekają mnie hamulce (tarcze, klocki na przód i tył +czyszczenie zacisków) i jakoś cena jest niższa niż w serwisie.
Ja na Twoim miejscu trzymał bym się serwisu Jaksy.
Pozdrawiam,
Adam
Jaksa napisał(a):P.S Ceny uslug mam z 1997 roku .
Znam swoje mozliwosci , wiem o co chodzi przy danych operacjach ( na co zwracac uwagę – profesjonalizm w pełnej opcji )bartosz51 napisał(a):Nie rozumiem po co się tłumaczyć. Rynek jest wolny, a serwisów dużo. Każdy wybiera według swego uznania.
Zastanawiam sie dlaczego wiekszosc ludzi zawsze porownuje ceny z ASO a oni to co ? Wszystkie rozumy pozjadali ? Jest takie pewne ASO w Warszawie gdzie nic nie potrafią zrobic , zamiast smarowac wielowypust na kolumnie w M6 chcieli kobiecie magiel wymieniac i to jest serwis autoryzowany ? Żal ! Nie wspomnę o cenie za Dexelię DPF .... nieeee no w ogole nie ma o czym rozmawiać . Pozdrawiam wszystkich klientów tych obecnych i przyszłychbartosz51 napisał(a):masz twarde argumenty do tego, żeby się cenić i to żaden wstyd
Przeglady tego typu robimy po 14-tej wystarczy zadzwonic i umowic sie z wyprzedzeniem 2 dni .osaczony30 napisał(a):Chciałbym się dowiedzieć na ile wcześniej trzeba się umówić z warsztatem na przegląd przedzakupowy?
Jaksa napisał(a): moze napisz ( gdzie trzeba ) co trzeba wymienic aby wszystko pasowalo .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Przedstawiciele Regionów, Moderatorzy Opinie i Poradniki