Mazda3 BK LF '04 Top Sport "Monte Carlo Yellow"
Znajac zycie bedziemy sobie go wyrywac
Teoretycznie jednak zamieniamy auto dziewczyny na MPS`a wiec bedzie dla niej
Ja osobiscie wole MPS`a w BK ale ona chciala nowsze auto:P
PS; 2.3 juz sprzedana
czekamy na odpowiedz leasingu 
Teoretycznie jednak zamieniamy auto dziewczyny na MPS`a wiec bedzie dla niej
Ja osobiscie wole MPS`a w BK ale ona chciala nowsze auto:P
PS; 2.3 juz sprzedana
i to nie malebuczos napisał(a):wowrobi wrażenie
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
W ramach pochwalenia sie, wlasnie kupilismy BL MPS i wracamy do Szczecina 
Bardzo mi się podoba
. Zazdroszczę.
W ogóle stwierdzam, że żółty, podobnie jak i czarny idealnie pasuje do tego modelu, jak i do BJ-tek.

W ogóle stwierdzam, że żółty, podobnie jak i czarny idealnie pasuje do tego modelu, jak i do BJ-tek.
Wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe...
- Od: 24 cze 2010, 22:43
- Auto: Mazda 3 BK 2,3 USA 2007r.
moja była 323F BJ 1,6 2002r.
Fakt, ze zolte BK w mojej opinii wyglada bardzo fajnie, a kolorek pasuje i do BJ i do BK.
Mazda sobie ciagle odpoczywa w garazu czekajac na wiosne
Co do MPS , to z modyfikacjami bedzie ciezko bo Mazda Polska nie douszcza zadnych modyfikacji w okresie gwarancji.... Narazie tylko malujemy felgi na czarno i przyciemniamy lampy ( czym juz narazilismy sie gwarantowi
) . Zdjecia beda niebawem – jak tylko dostaniemy pomalowane felgi bo teraz jest na zimowkach z zoltka 
Mazda sobie ciagle odpoczywa w garazu czekajac na wiosne
Co do MPS , to z modyfikacjami bedzie ciezko bo Mazda Polska nie douszcza zadnych modyfikacji w okresie gwarancji.... Narazie tylko malujemy felgi na czarno i przyciemniamy lampy ( czym juz narazilismy sie gwarantowi
Przyznam, ze ostatnio przegladam Twoj temat i z zaciekawieniem patrze co Ty wykombinujesz 
Piękna TRÓJKA
Zgodzę się z kolegą wcześniej, że żółty kolor jest w modelach BK śliczny po czarnym
Sporo pracy i kasy włożyłeś w to auto, ale jest piękny efekt
Oby tak dalej.
Zgodzę się z kolegą wcześniej, że żółty kolor jest w modelach BK śliczny po czarnym
Sporo pracy i kasy włożyłeś w to auto, ale jest piękny efekt

Oby tak dalej.
- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
Ostatnio dowiedzialem sie jak nazywa sie ten kolor – zolty MonteCarlo .
W ramach ciekawostki to postanowilem , ze jutro wyciagam Mazde z jej zimowego garazu i znow wroci na drogi
Zima chyba juz nie wroci wiec mozna zaryzykowac
Fakt, ze czasu i kasy sporo poszlo na to autko ale moim zdaniem bylo warto. Dzwiek, osiagi i wyglad poprawione:) Najsmutniejsze, ze jakbym chcial autko sprzedac to moze polowa jego wartosci to beda modyfikacje, za ktore nikt mi nie doplaci
Ostatnio porownywalem osiagi z inna 2.0 i bylem bardzo pozytywnie zaskoczony
W ramach ciekawostki to postanowilem , ze jutro wyciagam Mazde z jej zimowego garazu i znow wroci na drogi
Fakt, ze czasu i kasy sporo poszlo na to autko ale moim zdaniem bylo warto. Dzwiek, osiagi i wyglad poprawione:) Najsmutniejsze, ze jakbym chcial autko sprzedac to moze polowa jego wartosci to beda modyfikacje, za ktore nikt mi nie doplaci
Ostatnio porownywalem osiagi z inna 2.0 i bylem bardzo pozytywnie zaskoczony
Jutro zrobimy jakas wpolna sesyjke zoltka i czarnuszka