Mam pewien problem moze ktos podpowie gdzie szukac...
Wyglada to tak przy puszczonym hamulcu jest wszystko ok a gdy wcisne hamulec zaczyna blado swiecic prawa strzalka do tego przy wcisnietym hmulcu przy wrzuceniu prawego kierunku miga strasznie szybko puszcze hamulec to normalnie wcisne to znowu szybko przy wrzuceniu lewego kierunku miga normalnie ale przy wcisnietym hamulcu miga kontrolka awaryjnych na szczescie sama kontrolka a nie same awaryjne. gdzies jakies spiecie czy co? kiedys juz tak mialem ale samo przestalo ale teraz powrot choroby byle nie z przerzutami... help!
Dziwne migania kontrolki awaryjnych i kierunku
Strona 1 z 1
- Od: 4 sty 2011, 01:01
- Auto: Była 323F 1,5 BA 1994 + LPG
Jest Premacy 2.0 2002 + LPG
Może dostała sie gdzieś wilgoć na nie zaizolowane elementy i jak od paruje wszystko wraca do normy.
Skoro juz tak miałeś i objawy ustąpiły to własnie można taki wniosek wyciagnąć... bynajmniej ja tak sądzę.
Sprawdź tylne lampy i złączki,najlepiej było by dorwać schemat instalacji i zobaczyć obwód swiateł STOP i KIERUNKOWSKAZÓW.
Skoro juz tak miałeś i objawy ustąpiły to własnie można taki wniosek wyciagnąć... bynajmniej ja tak sądzę.
Sprawdź tylne lampy i złączki,najlepiej było by dorwać schemat instalacji i zobaczyć obwód swiateł STOP i KIERUNKOWSKAZÓW.
-
Lantis 89
ja miałem tak ale przy innym aucie i do tego przyczepka ,przy hamowaniu robiła się choinka , powód to brak dobrej masy, a przyśpieszone miganie kierunku- spalona żarówka,albo zaśniedziały styk
- Od: 25 maja 2010, 17:07
- Auto: '97 323f 1.5 16v+sekwencja
powodem byl zasniedzialy styk w zarowce stopu co dziwne to po wcisnieciu hamulca kierunek z tylu nie migal tylko zarowka stopu jak narazie dziala zobaczymy czy faktycznie taka glupota byla powodem
Dzieki za pomoc
Dzieki za pomoc
- Od: 4 sty 2011, 01:01
- Auto: Była 323F 1,5 BA 1994 + LPG
Jest Premacy 2.0 2002 + LPG
Strona 1 z 1