Rynek Nowego Miasta, 24-25 września 2005 r.
Rewelacja! Jak sie domyslam, autorem jest red. Michal Krasnodebski, ktory juz wielokrotnie opisywal auta naszej marki na lamach "Auto Sukcesu" i "Auto Swiata".
m4rcin, film swietnie uzupelnia sie z produkcja dizziego. Zapomnialem dodac, ze prosze o imiona osob towarzyszacych na PW do uzupelnienia w relacji oraz chetnie przyjmiemy jeszcze zdjecia.
PS. Damian, ja o swojej milosci do limuzyn zapewniac Cie nie musze
m4rcin, film swietnie uzupelnia sie z produkcja dizziego. Zapomnialem dodac, ze prosze o imiona osob towarzyszacych na PW do uzupelnienia w relacji oraz chetnie przyjmiemy jeszcze zdjecia.
PS. Damian, ja o swojej milosci do limuzyn zapewniac Cie nie musze
Globy napisał(a):chetnie przyjmiemy jeszcze zdjecia
narazie mam małe problemy z aparatem ale jak tylko sie z tym uporam to wyśle ci zdjęcia
Globy napisał(a):Damian, ja o swojej milosci do limuzyn zapewniac Cie nie musze
to fakt

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
dzięki wszystkim za relacje ze zlotu – są SUPERRRR!!!
a artykuł to bardzo miły bonus
warto było przyejechać 300 km by tam być
mam nadzieję, że nic sie nie popsuje i będę mógł wszystkich (no i oczywiście nowe twarze) zobaczyć w rykach
a artykuł to bardzo miły bonus
warto było przyejechać 300 km by tam być
mam nadzieję, że nic sie nie popsuje i będę mógł wszystkich (no i oczywiście nowe twarze) zobaczyć w rykach
moje auto – to moja twierdza
- Od: 15 sie 2005, 20:06
- Auto: mazda 323F BG 1992 r. 1,6l 16v
Kto jednak choć trochę zna historię firmy, ten zapewne na dłużej zatrzymał się przy takich rodzynkach jak amerykańska wersja Mazdy 626 Coupe z nieczęsto spotykanym na ulicy silnikiem 2.2 Turbo
:D:D:D nono załapałem się
:D
Fajny artykulik, a relacja bombowa
Do następnego razu...................
Fajny artykulik, a relacja bombowa

Do następnego razu...................
Juz nad tym pracuje 
OOOOOOOOOOOOO jak nam żal
!!!!!!!!!!!
Że nas z wami nie było.
Globy – relacja jak zwykle świetna
A bonus w postaci artykułu w AutoŚwiecie jest bomba
No to pasowałoby nie zawieść autora artykułu i na następnym zlocie Mazdaspeed zastawić cały rynek
Co wy na to?
Może otwarcie sezonu 2006 na wiosnę?
Już się piszę

Że nas z wami nie było.
Globy – relacja jak zwykle świetna

A bonus w postaci artykułu w AutoŚwiecie jest bomba

No to pasowałoby nie zawieść autora artykułu i na następnym zlocie Mazdaspeed zastawić cały rynek
Co wy na to?
Może otwarcie sezonu 2006 na wiosnę?
Już się piszę
Globy znowu rewelacyjna relacja
stary masz talent
, Monia mówi że powinienes na stałe udzielac sie w prasie motoryzaycjnej
, a artykuł z Auto Świata też super a przede wszystkim bardzo ciepło napisany, widac że gośc kocha samochody i docenia to że równiez są pozytywnie zakręceni ludzie którzy w swoje autka wkładają serce bez względu na ich rocznik czy model...
no i ciepło wypowiada sie o naszym klubie, nawiasem mówiąc wcale mu sie nie dziwię ... 
pozdrówka z Madziolką w tle
- Od: 1 kwi 2004, 11:38
- Auto: Została juz tylko Mazda2 1.4
Ło matko – ale fajnie :–) Po raz pierwszy jestem w prasie! ;–))) Dobrze, ze nie za korupcje, a w AutoSwiecie!
Serdecznie jeszcze raz dziekuje za umozliwienie mi spelnienia moich marzen z dziecinstwa!
Pozdro dla Mazdowiczow!! :-D
Lukasz
Serdecznie jeszcze raz dziekuje za umozliwienie mi spelnienia moich marzen z dziecinstwa!
Pozdro dla Mazdowiczow!! :-D
Lukasz
Pozdrawiam wszystkich fanów Mazdy!
- Od: 23 cze 2005, 16:12
- Auto: Mazda MX-5 BRG, 2000, 1.6