Tutaj się witamy
Witam wszystkich.
Jestem z Legnicy. Od miesiąca jestem posiadaczem mazdy 323f z 2002. Autko sprowadziłem z niemcowni i trzeba przy nim trochę popracować. To moja pierwsza mazda i nowa przygoda. Z góry dziękuje za wszystkie pomocne info. choć jak już zauważyłem forum zawiera mnóstwo informacji pomocnych dla takiego laika jak ja.
Pozdrawiam.
Paweł 323f
Jestem z Legnicy. Od miesiąca jestem posiadaczem mazdy 323f z 2002. Autko sprowadziłem z niemcowni i trzeba przy nim trochę popracować. To moja pierwsza mazda i nowa przygoda. Z góry dziękuje za wszystkie pomocne info. choć jak już zauważyłem forum zawiera mnóstwo informacji pomocnych dla takiego laika jak ja.
Pozdrawiam.
Paweł 323f
-
paweł 323f
Witam, mam na imię Kuba, mieszkam w Krakowie, pochodzę z Podkarpacia, a Mazdę dopiero planuję posiadać
pozdrawiam wszystkich!
Cudronierro
Cudronierro
-
cudronierro
Witam wszytkim forumowiczow .
Nie mam Mazdy jak narazie , ale przymiezam sie do kupna
. Z tego powodu zapisalem sie do tego forum , z nadzeja ze dowiem sie o plusach i minusach tej wlasnie marki
. Hej 
Nie mam Mazdy jak narazie , ale przymiezam sie do kupna

- Od: 27 lut 2011, 17:13
Witam
Planuję przesiąść się na Mazdę
mam nadzieje że to forum utwierdzi mnie w decyzji i pomoże w odpowiedzi na pare pytań...
pozdro 4 all
Planuję przesiąść się na Mazdę
mam nadzieje że to forum utwierdzi mnie w decyzji i pomoże w odpowiedzi na pare pytań...
pozdro 4 all

- Od: 26 lut 2011, 17:58
- Auto: Toyota GT86
Witam.
Mam na imię Łukasz i mieszkam niedaleko Wrocławia. W swojej karierze miałem już 3 mazdy. Najnowszym moim nabytkiem jest 323f 2.0 i to ona sprawiła, że rządny informacji zapisałem się na forum
Mam na imię Łukasz i mieszkam niedaleko Wrocławia. W swojej karierze miałem już 3 mazdy. Najnowszym moim nabytkiem jest 323f 2.0 i to ona sprawiła, że rządny informacji zapisałem się na forum
- Od: 28 sie 2010, 14:32
- Auto: 323f v6 :D
Witam wszystkich.
Od wczoraj jestem posiadaczem 6-ki, tak więc będzie o czym dyskutować
Od wczoraj jestem posiadaczem 6-ki, tak więc będzie o czym dyskutować
-
Rafaello1
Witałem się już kiedyś, witam jeszcze raz wszystkich użytkowników,albowiem znów mam zamiar w bardzoo niedługim czasie zostać szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 ,tym razem 2008 diesel.
Czytelnikiem jestem już od kilku lat, miałem mieć mazdę 6 pierwszej wersji, ale wtedy nie wyszło. Teraz mam nadzieję wyjdzie. Znajomy chce sprzedać a ja na nią czyham, a póki co aktywnie czytam posty
.
Mam nadzieję, ze lektura postów utwierdzi mnie w przekonaniu, że to jest jedyna słuszna decycja w zakupie i będę z tego wyboru mega zadowolony.
jestem ze Śląska częstochowskiego
Pozdrawiam Wszystkich
Czytelnikiem jestem już od kilku lat, miałem mieć mazdę 6 pierwszej wersji, ale wtedy nie wyszło. Teraz mam nadzieję wyjdzie. Znajomy chce sprzedać a ja na nią czyham, a póki co aktywnie czytam posty

Mam nadzieję, ze lektura postów utwierdzi mnie w przekonaniu, że to jest jedyna słuszna decycja w zakupie i będę z tego wyboru mega zadowolony.
jestem ze Śląska częstochowskiego
Pozdrawiam Wszystkich
- Od: 12 lut 2009, 20:23
- Auto: Mazda 6 GH 2008 2,0 diesel
Witam wszystkich. Od kilku dni jestem posiadaczem mazdy 3 1,6 b – co zaprowadziło mnie na to forum. Sporo się tu już dowiedziałem, i mam nadzieję , że wkrótce i ja będę mógł jakoś pomóc – głównie w sprawach związanych z elektryką.
- Od: 28 lut 2011, 22:06
- Auto: honda civic 1,5 vtec
mazda 3 1,6B 2004
orfeusz napisał(a):Witam.
Mam na imię Jacek i mieszkam w okolicy Łodzi.Mam Mazde 626 2.0 D GW 101KM.Madzie posiadam już 1,5 roku i jestem z niej bardzo zadowolony.
zapraszamy na spotkanie

-
Ania_TM
witam wszystkich 
moja Madzia ;) viewtopic.php?f=321&t=114245
- Od: 1 mar 2011, 01:23
- Auto: MAZDA 6 CiTD 136 KM .2003r.
Witam,
Na forum trafiłem szukając odpowiedzi na różne dolegliwości Mazdy 3, której obecnie jestem posiadaczem (mam nadzieję że szczęśliwym). Pozdrawiam.
Na forum trafiłem szukając odpowiedzi na różne dolegliwości Mazdy 3, której obecnie jestem posiadaczem (mam nadzieję że szczęśliwym). Pozdrawiam.
-
gracya
Witam!jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi premacy 99" 1.8 benzynka już będzie dwa lata bez żadnej awarii!Ale ostatnio trapi mnie w autku rozjaśniające światła,szybsze obroty dmuchawy po zwiększeniu obrotów powyżej 2000 obr?Panowie co obstawiają?pozdrowionka
-
Norbinek
Witam wszystkich,
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323F 1,5 z 1995 roku.
Mieszkam koło Poznania.
pozdro
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323F 1,5 z 1995 roku.
Mieszkam koło Poznania.
pozdro
-
tom2306