Zrobienie własnego interfejsu lpg...
Strona 1 z 1
Witam, postanowiłem zrobić własny interfejs lpg tanim kosztem... wiem ze kabel usb moge wziasc od starego siemensa z taka puszka na srodku kabla..... jak ktos by wiedział albo miałby schemat, kolor przewodów jakie ida od tego kabla usb..... najbardziej mi chodzi o kolor przewodu +12 i GND 
Johny;)
- Od: 14 mar 2010, 13:07
- Auto: Mazda 626GE 1994r. poj. 2.0
no i nie moge sobie poradzic mam kabel usb od siemensa cx65..... uciołem przewód było tam 6 przewodów... podłoczyłem 3 czarny masa i biały i niebieski próbowałem zmieniac kolejnoscia przewody biały i niebieski ale w komputerze mi wyswietla ze urzadzenie nie jest rozpoznawane.. moze mi ktos pomoc...
moze byc to wina sterowników bo nie mialem z kablem płyty a nie wiem jakie serowniki beda ok instalowałem sterowniki PL-2303
znalazłęm jeszcze jakis kabel od se k700 który wykrywany jest odrazu w komputerze..... i tak bo tam juz jest wiecej bawienia czy jak podepne zły przewód to moge uszkodzic centralke???
chciałbym jakiejs porady.....
moze byc to wina sterowników bo nie mialem z kablem płyty a nie wiem jakie serowniki beda ok instalowałem sterowniki PL-2303
znalazłęm jeszcze jakis kabel od se k700 który wykrywany jest odrazu w komputerze..... i tak bo tam juz jest wiecej bawienia czy jak podepne zły przewód to moge uszkodzic centralke???
chciałbym jakiejs porady.....
Johny;)
- Od: 14 mar 2010, 13:07
- Auto: Mazda 626GE 1994r. poj. 2.0
Na elektrodzie rzadko się zdarza aby uzyskać pomoc. Napiszesz temat a za 5 min go moderatorzy usuwają. Wszystko jest w necie bo sam szukalem tego. Brakowało mi tylko kabla od siemensa.
Sprzedam części;
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
noxes napisał(a):Na elektrodzie rzadko się zdarza aby uzyskać pomoc. Napiszesz temat a za 5 min go moderatorzy usuwają. .....
Przed napisaniem tematu warto jest tam przejrzeć archiwum bo w większości przypadków tematy się powielają i nie dziw się później, że są usuwane przez adminów.
Tutaj też są czasem podobne praktyki na "leniwych userów"
Tak wracając do kwestii kabelków to czasem jednak warto zapłacić parę PLN i kupić "gotowca", np. takiego:

Tym bardziej, ze nie każdy kabelek od telefonu da się bezproblemowo podłączyć do centralki LPG.
Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Strona 1 z 1