Działania charytatywne
Ja też będę – właśnie jem zupę w tempie ekspresowym i zaraz lecę prosto do Katowic 
my sie już meldujemy
mieliśmy sie spóźnić a chyba byliśmy pierwsi
Loockas masz racje następnym razem, jeśli będzie, trzeba sie będzie lepiej przygotować, przede wszystkim wcześniej zebrać kase i zrobić zakupy choćby dlatego żeby nie mieć takich poślizgów czasowych jak dziś
ale i tak jak na pierwszą taką akcje wg mnie było super
kto by pomyślał że będzie palenie gumy
a co do pogody to dobrze że przynajmniej nie było za zimno
Radex czekam na fotki, ino wartko
mieliśmy sie spóźnić a chyba byliśmy pierwsi
Loockas masz racje następnym razem, jeśli będzie, trzeba sie będzie lepiej przygotować, przede wszystkim wcześniej zebrać kase i zrobić zakupy choćby dlatego żeby nie mieć takich poślizgów czasowych jak dziś
ale i tak jak na pierwszą taką akcje wg mnie było super
kto by pomyślał że będzie palenie gumy
a co do pogody to dobrze że przynajmniej nie było za zimno
Radex czekam na fotki, ino wartko

- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Ja też już w domu – bardzo dziękuję za pomoc a nawet i wyręczenie mnie Łukaszowi i Radkowi – za zakupy, Przemkowi za przygarnięcie,wszystkim za pozwolenie nie pójścia do tesco
oraz towarzystwo i wzięcie udziału w tej akcji.
Cieszę się, że to wypaliło, nawet w tak roboczej postaci. Mam nadzieję, że uda nam się zorganizować jeszcze nie jedną taką akcję, lepiej skoordynowaną – tutaj brak dopracowania nastąpił z mojej strony.
Dzieciaki miały radochy co nie miara i fajnie było w tym uczestniczyć
nawet nie wiem co w sumie napisać – dla mnie to było coś zupełnie nowego.
Mam nadzieję chłopcy, że maluchy nie sprawiły wielkiego kłopotu przy autach
dzięki za ten wypad.
Cieszę się, że to wypaliło, nawet w tak roboczej postaci. Mam nadzieję, że uda nam się zorganizować jeszcze nie jedną taką akcję, lepiej skoordynowaną – tutaj brak dopracowania nastąpił z mojej strony.
Dzieciaki miały radochy co nie miara i fajnie było w tym uczestniczyć
Mam nadzieję chłopcy, że maluchy nie sprawiły wielkiego kłopotu przy autach
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
- Od: 3 paź 2007, 09:30
Ja też już się melduję, prosto z pracy
Do domu wpadłem jedynie by bułkę do roboty zrobić.
Dzieciakom buzie się uśmiechały że hej, serce raduje się widząc że ktoś potrafi mieć tyle frajdy z prezentu
No i Miata przeżywała małe oblężenie ale mnie to nie przeszkadza w niczym
Szkoda że pogoda nie dopisała to przewiózłbym więcej osób ale cóż, może następnym razem 
No i pojawił się pewien pomysł podczas dyskusji z Press ale to później
Teraz muszę poczytać spam w robocie jaki mi szefowie wysyłają 
Dziękuję wszystkim którzy się stawili!
Dzieciakom buzie się uśmiechały że hej, serce raduje się widząc że ktoś potrafi mieć tyle frajdy z prezentu
No i Miata przeżywała małe oblężenie ale mnie to nie przeszkadza w niczym
No i pojawił się pewien pomysł podczas dyskusji z Press ale to później
Dziękuję wszystkim którzy się stawili!
Ciekawe doświadczenie. Przyznam, że bałem się tego. Fajnie widzieć radość w oczach tylu dzieci. Daliśmy my im tylko trochę towarzystwa, samochody do zabawy, a w zamian otrzymaliśmy widok tylu radosnych dzieciaków. Niby nic wielkiego, a dla nich pewnie to będzie długo pamiętane przeżycie. Dla mnie chyba też...
Dzięki zgromadzonym, nawet się nas trochu zebrało
P.S. Następnym razem trzeba trochę szerzej od siebie parkować
Dzięki zgromadzonym, nawet się nas trochu zebrało
P.S. Następnym razem trzeba trochę szerzej od siebie parkować
Zaluje, ze nie przybylismy. Auto bedzie gotowe jutro choc nie wiem czy bedzie juz dzialac. Ciesze sie, ze to przedsiewziecie sie udalo. Wcale sie nie dziwie dzieciakom, ze sie cieszyly na widok miaty. Przeciez sam chetnie bym sie przejechal
. Niestety poki co 2,5 roku w klubie jeszcze mi sie nie udalo
. Pewnie wszystko przede mna.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Ja juz tez w domu
Podobalo mi sie nawet, chociaz nie przepadam za bajtlami
Ale Panie wychowawczynie byly
I rzeczywiscie trzeba bedzie nastepnym razem szerzej auta porozstawiac 
Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
Hej!
Przede wszystkim WIELKIE GRATULACJE dla każdego który przyczynił się w jakikolwiek sposób do tej akcji i sprawił troszkę uśmiechu tym dzieciakom!! Jesteście wielcy!
W ramach przypomnienia chciałbym poinformować że na akcje zebraliśmy łącznie 180zł za które zostały zakupione:
owoce, napoje, środki czystości.
oprócz tego dzieci otrzymały myślę że wystarczająco dużą ilość różnego rodzaju słodyczy.
jako że w domu dziecka mają komputery otrzymałe także bodajże 8 gier komputerowych które umilą im jakoś czas.
Nie wymieniam nikogo bo nie chciałbym nikogo ani pominąć ani wyróżniać. Każdy kto chciał dał coś od siebie.
Ja bardzo cieszę się że znam takich ludzi jak Wy którzy potrafią myśleć nie tylko o sobie i potrafią dać cząstke siebie komuś nieznajomemu
WIELKIE BRAWA DLA WAS!!!
Tutaj wstawiam link do fotek: http://picasaweb.google.pl/104938973700 ... enDziecka#
I parę fotek żeby po krótce zobrazować naszą akcję

Dzieciaki na początku trochę zawstydzone i niepewne co się dzieje
:

Troszkę porozmawialiśmy z wychowawcami i po paru minutach wjechaliśmy autami na teren Domu Dziecka

No i się zaczęło.....:
Na pierwszy ogień poszła Miatka która cieszyła się dużym powodzeniem u dzieciaków

Ja też miałem kilku pasażerów

Dużym powodzeniem cieszyło się także wozidło Achego i jego nagłośnienie

No ale Alk użył podstępu i włączył na całego przeboje dla maluchów co przyciągnęło ich uwagę i w GW alka rozpoczęła się ostra impreza
amortyzatory przezyly wiecej niz po podrozy do Gdańska i z powrotem a głośniki to chyba pójdą do wymiany bo charczały strasznie ale radość i frajda dzieciaków nieoceniona

Więcej zdjęć w linku na początku
Przede wszystkim WIELKIE GRATULACJE dla każdego który przyczynił się w jakikolwiek sposób do tej akcji i sprawił troszkę uśmiechu tym dzieciakom!! Jesteście wielcy!

W ramach przypomnienia chciałbym poinformować że na akcje zebraliśmy łącznie 180zł za które zostały zakupione:
owoce, napoje, środki czystości.
oprócz tego dzieci otrzymały myślę że wystarczająco dużą ilość różnego rodzaju słodyczy.
jako że w domu dziecka mają komputery otrzymałe także bodajże 8 gier komputerowych które umilą im jakoś czas.
Nie wymieniam nikogo bo nie chciałbym nikogo ani pominąć ani wyróżniać. Każdy kto chciał dał coś od siebie.
Ja bardzo cieszę się że znam takich ludzi jak Wy którzy potrafią myśleć nie tylko o sobie i potrafią dać cząstke siebie komuś nieznajomemu
WIELKIE BRAWA DLA WAS!!!
Tutaj wstawiam link do fotek: http://picasaweb.google.pl/104938973700 ... enDziecka#
I parę fotek żeby po krótce zobrazować naszą akcję

Dzieciaki na początku trochę zawstydzone i niepewne co się dzieje

Troszkę porozmawialiśmy z wychowawcami i po paru minutach wjechaliśmy autami na teren Domu Dziecka

No i się zaczęło.....:

Na pierwszy ogień poszła Miatka która cieszyła się dużym powodzeniem u dzieciaków

Ja też miałem kilku pasażerów

Dużym powodzeniem cieszyło się także wozidło Achego i jego nagłośnienie

No ale Alk użył podstępu i włączył na całego przeboje dla maluchów co przyciągnęło ich uwagę i w GW alka rozpoczęła się ostra impreza

Więcej zdjęć w linku na początku
do czerwca jeszcze trochę zostało, ale nadejdzie wcześniej niż myślimy
robimy coś w tym roku

robimy coś w tym roku
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
alk80 napisał(a):robimy coś w tym roku![]()
zbieramy ZYGowi na mazdę??

- Od: 9 cze 2007, 21:51
- Auto: była Mazda 323F 1,5....
...teraz Francuz 3,0 V6