Witam kolegów Dosyć długi czas nie miałem światła w bagażniku i ostatnio wziąłem się za naprawę , okazało się ze nie mam masy,po niedługim czasie usterkę naprawiłem ,moje pytanie jest takie czy lampka będąc w pozycji ON(przy otwartym bagażniku świeci się) i zamykając bagażnik powinna zgasnąć? czy to ręcznie po prostu trza wyłączyć,a może jest jakaś krańcówka i nie działa,bo nie pamiętam jak wcześniej to działało < Posiadam mazde Premacy '03 2.0 DiTD Dziękuje z góry
A wie koś może gdzie taka krańcówka się znajduje,bo gdzies czytalem ze w mazdach 323 znajduje sie w zamku a nie wiem jak jest w Premacy(no i o który to zamek chodzi,o zamkniecie na dole czy o stacyjke na kluczyk)
Witam, chciałbym się Was zapytać czy może ktoś ma zbędną lampę oświetleniową właśnie do bagażnika?? Już od dłuższego czasu poluję na takową i nigdzie nie mogę jej dostać, a tak to zwisa mi tylko wtyczka i nieestetycznie to wygląda, poza tym światełko czasami by się przydało w bagażniku...w serwisie to jedynie na zamówienie i słono trzeba za nią zapłacić...