Morgenik napisał(a):ale ja mam nie do konca fabryczne ustawienia![]()
a co masz zmienione ze do 7?
www.mazdaspeed.pl
Morgenik napisał(a):ale ja mam nie do konca fabryczne ustawienia
no_name napisał(a):Morgenik napisał(a):ale ja mam nie do konca fabryczne ustawienia
ja mam wgranego innego softa do mojego automatka i kreci sie wysoko a kopa dalej ma
Morgenik napisał(a):DOSIAAS wpadaj na zlot do ZG w sobote to pojezdzisz sobie na torze i sprawdzisz swoj sprzet , a przy okazjji podjedziemy i oblukamy mx6 2.5 V6 moze wciagniesz?
DOSIAAS napisał(a):niewiem moze sie skusze wpasc
Bimbak napisał(a):Dziś w drodze do pracy porobiłem senatora 3,0 R6 w automacie, pewnie by mnie doszedł ale mu prostej zabrakło
no_name napisał(a):ten senator by cie zniszczyl
no_name napisał(a):ja moge z Toba stanac na malego sprinta
no_name napisał(a):2.0 v8 129 km
Bimbak napisał(a):po tuningu mechanicznym a'la ciemne szyby, badlook, i znaczek 16V shamowana metodą + 5KM za każdą modyfikacje
Bimbak napisał(a):no_name napisał(a):2.0 v8 129 km
a co to za bestiapewnie po tuningu mechanicznym a'la ciemne szyby, badlook, i znaczek 16V shamowana metodą + 5KM za każdą modyfikacje.
kola napisał(a):Z Calibry 8v 130 KM nie jest trudno wyciągnąć usmiech Więc byłbym ostrożny z tymi domysłami
brii napisał(a):Jedna to nawet taka wściekła jest, że na oko to bym jej ze 170KM dał
Bimbak napisał(a):kola napisał(a):Z Calibry 8v 130 KM nie jest trudno wyciągnąć usmiech Więc byłbym ostrożny z tymi domysłami
Tak tylko że jak ktoś kupuje Calibre i chce sie szybko przemieszczać to kupuje 16V a nie 8V i ją rasuje, ja bym tak zrobił.
A 8V najczęściej kupują młodzi którzy ładują w nią LPG i fruwają ze swoimi zagazowanymi 116 KM aż sie nie rozbiegną po polu a auto rozpadnie na czynniki pierwsze. Zresztą koszt tuningu 8V do 130KM pewnie zniwelowałby różnicę w cienie miedzy nią a 16V (150KM), chyba że ktoś jest upośledzony (czytaj: racjonalne myślenie nie jest jego domeną)
– aczkolwiek niewiem jakich to nietrudnych zmian należy dokonać– mozliwe że sie mylę.
W końcu zawsze można założyć taki kwiatek jak legendarny już chip – rezystor z allegro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje