Mazda 323F BJ RF 1999r
kiedys slyszalem ze alu na zime nie sa za dobre bo aluminium przy niskiej temperaturze jest bardziej kruche i szybko mozna zlapac uszkodzenia i do tego sól na drogi co jest rozsypywana rowniez im szkodzi wiec ja tam mam stalowki na zime. chyba ze sie myle 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
dużo ludzi jeździ na alu i nic się nie dzieje, grunt od czasu do czasu obmyć felge z soli i będzie git:) co do niskich temperatur nie słyszałem żeby szkodziły
też chciałem stal, ale alu nie sprzedałem zostały z poprzedniego auta, podpasowały to założyłem
fot nadal nie mam bo auto brudne było w weekend a teraz deszcz pada, jak umyłem oczywiście
też chciałem stal, ale alu nie sprzedałem zostały z poprzedniego auta, podpasowały to założyłem
fot nadal nie mam bo auto brudne było w weekend a teraz deszcz pada, jak umyłem oczywiście
- Od: 26 wrz 2010, 21:56
- Auto: była Mazda 323F BJ 2.0 DiTD
jest Ducato
wiem bo widze zima ze wiele autek stoi na felach
ja tylko chcialem napisac co slyszalem
i cos napewno w tym jest
auto na felgach stalowych juz niema tego wdzieku
ale jakos zime trzeba przetrwac:) jak narazie ta zima fantastycznie sie zapowiada
zero sniegu i zero zimna
wiec i akumulator jak narazie za bardzo nie ucierpi
pozdrawiam
i do myjni wkoncu skocz i jakies foty dorzuc 
to zaloz kurtke z kapturem i cheja na dwor auto myc:) myjnia za darmo
jak w reklamie 
kusi mnie ta czarna felga i ogólnie na czarno ale cholercia nie wiem czy się to nie zleje i nie zgubią się te czarne felgi w tym wszystkim...
bede sam malował, więc w sumie drogo nie wyjdzie, a jak kolor nie podjedzie sezon pojeżdże i zmienie
bede sam malował, więc w sumie drogo nie wyjdzie, a jak kolor nie podjedzie sezon pojeżdże i zmienie
jest Ducato
mazda na sprzedaż
jakby był ktoś zainteresowany pisać pw
jak zrobie jakies fotki wleci ogłoszenie na giełdzie
do zrobienia maska, jeszcze nie wyceniona szkoda więc nie wiem ile opuszcze, czujnik abs prawy tył do wymiany, jak ktoś czytał szarpanie wyeliminowane, zmiana paliwa i nowy filtr i jest ok
reszta wszystko super działa
cena 12900 do negocjacji i upust na maske
jakby był ktoś zainteresowany pisać pw
jak zrobie jakies fotki wleci ogłoszenie na giełdzie
do zrobienia maska, jeszcze nie wyceniona szkoda więc nie wiem ile opuszcze, czujnik abs prawy tył do wymiany, jak ktoś czytał szarpanie wyeliminowane, zmiana paliwa i nowy filtr i jest ok
reszta wszystko super działa
cena 12900 do negocjacji i upust na maske
jest Ducato
Już nie sprzedajesz?
Nie szukaj bo nie znajdziesz lepszego 
mam uszkodzony kawałek maski, odprysku nie ma ale jest wgniecenie
mam zamiar to wybić, pewnie troche zostanie nierówność no i żeby to jakoś troche zamaskować wpadłem na pomysł żeby naklei stickerbomb na ten kawałek, byłby to lewy przedni róg maski, taki trójkąt, linia przeciwprostokątna biegłaby od mniej więcej 1/3 -1/4 części górnej krawędzi po lewej stronie (od kierowcy) do prawej lampy, lub 1/4-1/3 czesci dolnej krawędzi po prawej
ktoś jakby nie wiedział co to stickerbomb
http://www.thebench504.com/products/full/sticker-bomb-book.jpg
takie różne pomieszane kolorowe obrazki
http://www.google.pl/images?hl=pl&q=stickerbomb&um=1&ie=UTF-8&source=univ&sa=X&ei=ZmtqTavGDcOeOoPOxakI&ved=0CFEQsAQ&biw=1400&bih=932
mam zamiar to wybić, pewnie troche zostanie nierówność no i żeby to jakoś troche zamaskować wpadłem na pomysł żeby naklei stickerbomb na ten kawałek, byłby to lewy przedni róg maski, taki trójkąt, linia przeciwprostokątna biegłaby od mniej więcej 1/3 -1/4 części górnej krawędzi po lewej stronie (od kierowcy) do prawej lampy, lub 1/4-1/3 czesci dolnej krawędzi po prawej
ktoś jakby nie wiedział co to stickerbomb
http://www.thebench504.com/products/full/sticker-bomb-book.jpg
takie różne pomieszane kolorowe obrazki
http://www.google.pl/images?hl=pl&q=stickerbomb&um=1&ie=UTF-8&source=univ&sa=X&ei=ZmtqTavGDcOeOoPOxakI&ved=0CFEQsAQ&biw=1400&bih=932
jest Ducato
jak dlamnie te obrazki to lipa
wogolemi sie niepodobaja
ale kto co lubi
Lepiej naklej coś bardziej JDM bo to to ni przypiął ni przyłatał.
Pokaż jakie to wgniecenie?
Pokaż jakie to wgniecenie?