BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
Witam
Własnie wczoraj wrócilismy z Waszej stolicy Podlasia. Musze przyznać ze Białystok to naprawde piękne miasto. Nocowalismy w hotelu ''Gołębiewski" na ul. Pałacowej rog jak by nie było ul. Warszawskiej
, na ktorej jest sklep monopolowy 24h o prawidłowej nazwie ''Promil"
No i hotelowy aquapark "Tropicana" jest wporzo. Moze nie taki jak w Mikołajkach ale jest
Widok z okna. 7 piętro. Tam nas zakwaterowali

I takie tam z klubu nocnego w w/w hotelu

Jakosć zdjec kiepska ale to nie to było naszym celem
I dlatego tez wiecej nie mam.
Pozdrawiamy ekipe całego Podlasia
Sylwia i Maciek
Własnie wczoraj wrócilismy z Waszej stolicy Podlasia. Musze przyznać ze Białystok to naprawde piękne miasto. Nocowalismy w hotelu ''Gołębiewski" na ul. Pałacowej rog jak by nie było ul. Warszawskiej
No i hotelowy aquapark "Tropicana" jest wporzo. Moze nie taki jak w Mikołajkach ale jest

Widok z okna. 7 piętro. Tam nas zakwaterowali

I takie tam z klubu nocnego w w/w hotelu

Jakosć zdjec kiepska ale to nie to było naszym celem
Pozdrawiamy ekipe całego Podlasia
Sylwia i Maciek
-
Szalotka
I ja przybede po sporej nieobecnosci ale nie mazda 
Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
- Od: 27 sty 2009, 22:25
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
A ja jednak nie przybede.
I pozdro dla Krisa bo wlasnie widzialem Twoje autko w poniedzialek tam u Ciebie.
I pozdro dla Krisa bo wlasnie widzialem Twoje autko w poniedzialek tam u Ciebie.
-
Lorne
Dzieki Tomek ale ktore widziales??
Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
palik napisał(a):Szkoda, że wcześniej kolega się nie pochwalił wizytą. Praktycznie kilka metrów od mego mieszkania
No własnie
gadula napisał(a):gromaciek służbowo byłeś?
No raczej nie bardzo

-
Szalotka
FSO WARSZAWA 1.6 GLE 
Przyznaje sie bez bicia ze popełniłem błąd nie dając znac
Nasza wyprawa miała cel romantycznego wypadu we dwoje ale wieczorem doszedlem do wniosku ze szkoda ze nie dałem znac MazdaSpeed Podlasie ze jestem bo bysmy sie pewnie spotkali w jakims gronie
No coż. andariel, nie bij mnie bo co odwlecze to nie uciecze
Ja tam jeszcze wroce bo mi sie podobało
Nasza wyprawa miała cel romantycznego wypadu we dwoje ale wieczorem doszedlem do wniosku ze szkoda ze nie dałem znac MazdaSpeed Podlasie ze jestem bo bysmy sie pewnie spotkali w jakims gronie

Ja tam jeszcze wroce bo mi sie podobało
-
Szalotka
Reiko napisał(a):Widać kto jest tam stałym bywalcem
hmmm 10 lat temu chyba bylem ostatni raz heeheh
-
Lorne