Potwierdzam jego skuteczność w walce z przykrymi zapachami (zwłaszcza z nawiewów). Teraz mam komfort "ozonowania" kiedy tylko chcę, a do obsługi 3 auta więc urządzenie praktycznie już kilkukrotnie się zwróciło.
www.mazdaspeed.pl
zbit napisał(a):magicadm napisał(a):z których cieknie piana, która po skropleniu pali każdą eletronikę po drodze
racja, a potem pojawiają się posty " wentylator dmucha tylko w pozycji 4". Nie wiem co tam jeszcze jest w przewodach ale ja rezystor dmuchawy wymontowałem przy odgrzybianiu a otwór zaślepiłem kawałkiem kartonika. Już to pisałem gdzieś ale jakby miało komuś pomóc to lepiej sie powtórzyć
say napisał(a):Witam, w sierpniu kupiłem:
Potwierdzam jego skuteczność w walce z przykrymi zapachami (zwłaszcza z nawiewów). Teraz mam komfort "ozonowania" kiedy tylko chcę, a do obsługi 3 auta więc urządzenie praktycznie już kilkukrotnie się zwróciło.
zmyslo napisał(a): mcbeth napisał(a):-silnik zgaszony,
Tutaj to chyba pomyłka... ... tak sądzę
umcyk napisał(a):Ogolnie ja w ogole nie uznaje srodkow tego typu, to jest po prostu marketing i tyle.
uciu napisał(a):umcyk napisał(a):Ogolnie ja w ogole nie uznaje srodkow tego typu, to jest po prostu marketing i tyle.
Tego konkretnie wurtha poleciał mi znajomy pracujący w serwisie klim "domowych". Ponoć to nie pianka a płyn wiec mam obawy by czegoś nie zalac:–)
W poprzednim aucie aplikowałem pianke w kanał po wyciągnięciu filtra pyłkowego, potem w każdy nawiew i to działało.
Jak już kupiłem ten to spróbuje, może rzeczywiście jest skuteczny.
umcyk napisz mi jeszcze – którędy krócej do parownika -przez nawiew na szybe czy przez te centralne w okolicach radia?
rumunn95 napisał(a):mam problem z klima w tamtym roku ja nabijalem nie bylo wyciekow chlodzila moim zdaniem slabo a wtym roku po zimie praktycznie wogole sprawdzalem temp na wylocie nawiewu jest 13stopni na klimatroniku wentylator na 1 biegu temp ustawiona na minimum i obieg wewnetrzny, na najwiekszym nadmuchu 18stopni rozebralem schowek i wyjalem tranzystor z nagrzewnicy okazuje sie ze po wlaczeniu zamarza rurka od zaworu i rog chlodniczki jej reszta w dotyku ledwo chlodna co moze byc zalaczam filmik prosze obejrzec do konca
rumunn95 napisał(a):czyli pewnie jest gdzies wyciek bo w czerwcu ubieglego roku nabijalem klime tylko teraz gdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 5 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki