[AJ] Spotkanie posiadaczy Mazd z silnikiem AJ (M6 V6, Tribute, itp)
Cóż szczera odpowiedź brzmi nie – może niech temat zostanie do czerwca a później do kosza ?
Ja też się pisze na każdy termin byle powstał jakiś konkretny
Ja też się pisze na każdy termin byle powstał jakiś konkretny
- Od: 26 kwi 2009, 22:00
- Auto: Honda Accord 2,2 i-ctdi 2006
Jestem
2 osoby+dzidzia
Ostatnio edytowano 22 lut 2011, 19:42 przez Grucha, łącznie edytowano 1 raz
-
Grucha
Ja również dwa miejsca 
Czy kolega Majson załatwi stronę formalną ? – zbieranie kaski na zaliczkę , kontakt z właścicielem ośrodka ? – chyba nie ma po co narazie robić listy – po prostu jak będzie numer konta i kwota jaką trzeba wpłacać od osoby będziemy robić listę na bieżąco od osób które się zdecydowały i wpłaciły – co sądzicie ?
Czy kolega Majson załatwi stronę formalną ? – zbieranie kaski na zaliczkę , kontakt z właścicielem ośrodka ? – chyba nie ma po co narazie robić listy – po prostu jak będzie numer konta i kwota jaką trzeba wpłacać od osoby będziemy robić listę na bieżąco od osób które się zdecydowały i wpłaciły – co sądzicie ?
W miarę potwierdzania postaram się na bieżąco edytować listę na początku tematu
Pytanie do Majsona – Do kiedy przyjmujemy zgłoszenia ? może do końca kwietnia czy za późno ?
Pytanie do Majsona – Do kiedy przyjmujemy zgłoszenia ? może do końca kwietnia czy za późno ?
w tym obiekcie http://www.zajazd-nieborow.pl/glowna.html
pokój 2-osobowy ze śniadaniem 180 zł (jestem w kontakcie z właścicielami i coś z ceny może urwiemy, wszystko zależy od ilości), co do rezerwacji to trzeba się śpieszyć ze względu na komunie i wesela, które tam organizują a to przecież początek czerwca i co poniektórzy śpieszą się ze względu na skutki zimowego wzajemnego ogrzewania.
Dla tych, co zdeklarowali swoją obecność mogę już rezerwować a dla następnych chętnych będziemy domawiać w miarę możliwości.
Jak by brakło miejsc to w odległości kilkuset metrów są w podobnych cenach noclegi, a i w ostateczności są domki kempingowe.
Kristofc- czy dla dzidzi potrzebna dostawka?
Arek78 – pamiętam tylko czasu mało
pokój 2-osobowy ze śniadaniem 180 zł (jestem w kontakcie z właścicielami i coś z ceny może urwiemy, wszystko zależy od ilości), co do rezerwacji to trzeba się śpieszyć ze względu na komunie i wesela, które tam organizują a to przecież początek czerwca i co poniektórzy śpieszą się ze względu na skutki zimowego wzajemnego ogrzewania.
Dla tych, co zdeklarowali swoją obecność mogę już rezerwować a dla następnych chętnych będziemy domawiać w miarę możliwości.
Jak by brakło miejsc to w odległości kilkuset metrów są w podobnych cenach noclegi, a i w ostateczności są domki kempingowe.
Kristofc- czy dla dzidzi potrzebna dostawka?
Arek78 – pamiętam tylko czasu mało
- Od: 6 wrz 2010, 22:04
- Auto: Mazda 6 GG 3,0 V6 AT (LPG)
Panowie to i ja + 1 się zapisuję.
- Od: 22 lut 2009, 19:33
- Auto: Mazda3 2.3 2006
Mazda6 3.0 V6 2007
Mazda6 2.3 2007
Uaktualniłem na pierwszej stronie listę potwierdzonych osób.
Jeszcze jedno pytanie – dla mnie lepiej by było przyjechać sobie w piątek na wieczór/noc i zarezerwować pokój na dwa noclegi – piątek/sobota plus sobota/niedziela – tylko fajnie by było jeszcze wiedzieć do której maksymalnie można dotrzeć ? może być około 23 ?
Jeszcze jedno pytanie – dla mnie lepiej by było przyjechać sobie w piątek na wieczór/noc i zarezerwować pokój na dwa noclegi – piątek/sobota plus sobota/niedziela – tylko fajnie by było jeszcze wiedzieć do której maksymalnie można dotrzeć ? może być około 23 ?
Panowie niestety w Nieborowie nie ma miejsc w czerwcu wszędzie są wesela i mają priorytet dla gości weselnych, ale znalazłem w Łowiczu (15 km od umówionego miejsca w Nieborowie) w tych hotelach:
http://www.eholiday.pl/noclegi-aj5234.html
http://www.eholiday.pl/noclegi-zk3994.html
Ale też trzeba się spieszyć z rezerwacjami, więc jeśli będzie zgoda to będę rezerwował
Jeśli ktoś ma jakieś życzenia, co do rezerwacji to mój tel. 508700961
lukasgr- o Tobie pamiętam dzień wcześniej
http://www.eholiday.pl/noclegi-aj5234.html
http://www.eholiday.pl/noclegi-zk3994.html
Ale też trzeba się spieszyć z rezerwacjami, więc jeśli będzie zgoda to będę rezerwował
Jeśli ktoś ma jakieś życzenia, co do rezerwacji to mój tel. 508700961
lukasgr- o Tobie pamiętam dzień wcześniej
- Od: 6 wrz 2010, 22:04
- Auto: Mazda 6 GG 3,0 V6 AT (LPG)
Ten drugi "zacisze" chyba lepszy z miejscem na grila nawet – jestem za. tylko pytanie czy znów potwierdzamy listę ?