Mazda 323F BA KF 1997 SPRZEDAM!
Pozamiatane ! Wygląda przepieknie.. tylko pozazdrościć takiego felunku ! 
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
Lukas007 napisał(a):Wygląda bardzo dobrze. Do tego koloru chrom pasuje idealnie. Zmień sobie boczne kierunki na clear'y i wyciągnij pomarańczowy wkład z przednich ...
zgadzam się, niby szczegóły, nie duży koszt a jak odmładza auto

Ejjj wrzucone zdjęcie @tomk'a@ przyjęło demoniczną liczbę posta
no i efekt jest adekwatny

no i efekt jest adekwatny

Felunek pasuje do autka jak ulał. Nadkola zapełnione czymś konkretnym 

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
ten wosk jest w małym opakowaniu 90 ml, na lato wystarczy, a cleaner można kupić na pół (jest dwa do wyboru, ja wolał bym bez właściwości ściernych) , ja do tego jeszcze detailer dla siebie bym wziął, choć mam zapas na 10 lat 
Lukas007 napisał(a):Wygląda bardzo dobrze. Do tego koloru chrom pasuje idealnie. Zmień sobie boczne kierunki na clear'y i wyciągnij pomarańczowy wkład z przednich ...
No w sumie to masz rację w najbliższym czasie coś podłubię przy tym
Dzięki
D@m$on napisał(a):Piękna
Jeszcze tylko ori dokładkę pod tablice rejestracyjną załóż bo trochę ta tablica werczy
hehe bo tablica jest po delikatnym przejściu,ale jeszcze jakoś daje radę
szalik napisał(a):Pozamiatane ! Wygląda przepieknie.. tylko pozazdrościć takiego felunku !
V6 sound napisał(a):Powiem że nieźle to wygląda
Michu! napisał(a):KOZAK! nie mogę sie napatrzeć teraz na te auto, ta felga idealnie pasuje
Rafał napisał(a):Felunek pasuje do autka jak ulał. Nadkola zapełnione czymś konkretnym
Dzięki
Takich efektów to tylko pozazdrościć, oby tak dalej 
- Od: 19 gru 2010, 14:56
- Auto: 323F BA 1.5 Z5
Obcierało ale na większych koleinach i dołkach,ale mi to jakoś nie przeszkadzało tym bardziej,że sporadycznie ktoś ze mną jeździ 
mazdix2 napisał(a):Śliczna MadziaPiękny kolorek, słuszne serducho a felunek + gleba robią naprawdę MEGA wrażenie
Bardzo mi sie podoba:) Gratuluje i zazdroszcze
Dołączam się do wypowiedzi.
Mi też strasznie się podoba. Pięknie wygląda.
I rejestracja RZE to cieszy

- Od: 7 sty 2011, 12:32
- Auto: Mazda 323f BG b6 1993
Miazga
Nie wiedziałem wcześniej że masz nowe fele
pierdylion razy lepiej
tylko gdzie Ty będziesz jeździł ? do leżajska dobra droga to pewnie tam będą spoty specjalnie dla Ciebie 
Nie wiedziałem wcześniej że masz nowe fele
- Od: 26 cze 2010, 23:06
- Auto: emiks 3 :P
folley napisał(a):mazdix2 napisał(a):Śliczna MadziaPiękny kolorek, słuszne serducho a felunek + gleba robią naprawdę MEGA wrażenie
Bardzo mi sie podoba:) Gratuluje i zazdroszcze
Dołączam się do wypowiedzi.
Mi też strasznie się podoba. Pięknie wygląda.
I rejestracja RZE to cieszy![]()
Przemo323F napisał(a):śą powody do mruuczenia...
rabin napisał(a):Ładna Madzie i piękna nowa felga
Dzięki miło że się podoba
michalrak napisał(a):Miazga
Nie wiedziałem wcześniej że masz nowe felepierdylion razy lepiej
tylko gdzie Ty będziesz jeździł ? do leżajska dobra droga to pewnie tam będą spoty specjalnie dla Ciebie
hehe fele mam od stycznia bodajże,a gdzie będę jeździł po polskich drogach
Sorry za post pod postem no ale dziś przyszły pewne graty do padaki wyczekiwane od 2 tygodni
mianowicie kolektory 6-2-1 ło takie używki:

Tylko mam przy nich chyba mały problem jest małe pęknięcie na taj najdłuższej części na zagięciu
A w sobotę z rańca gonie do łodzi do BartH Exhaust w celu robienia wydechu na 2.25cal z kwasówy i może ogarnie trochę ten kolektor
mianowicie kolektory 6-2-1 ło takie używki:

Tylko mam przy nich chyba mały problem jest małe pęknięcie na taj najdłuższej części na zagięciu
A w sobotę z rańca gonie do łodzi do BartH Exhaust w celu robienia wydechu na 2.25cal z kwasówy i może ogarnie trochę ten kolektor