Mazda 323F BA BP '95 Malina92
elektryka jak elektryka
gorzej będzie z mechaniką. ale próbuj chętnie zobaczę takie lusterka w efce 
Co do tzw. climatronica:

Jak widać nie każda miała. Po za tym pisałem z Pawłem i pisał że tylko raz widział kompletną wiązkę do climatronica (akurat do mx6), więc to raczej nie jest często spotykane
Co do tzw. climatronica:

Jak widać nie każda miała. Po za tym pisałem z Pawłem i pisał że tylko raz widział kompletną wiązkę do climatronica (akurat do mx6), więc to raczej nie jest często spotykane
kontaktuj się przez areajdm.pl, ale i tak licz że po 2-3 dniach odpisuje 
Mam takie pytanie
Długo trzeba czekac na jakiś odzew ze sklepu mazdaspeed ?
Zamówiłem wczoraj (czy nawet przed wczoraj(?) ) Podkładki pod tablicę, wysłałem maila i czekam na odpowiedź z nr konta. Trochę się niecierpliwie ale wolałbym się tak wyrobić żeby wysłane były w najbliższa sobotę a nie za kolejne dwa tygodnie 
- Od: 23 paź 2010, 23:06
- Auto: Mazda 323F
hehe rutinoscorbin napewno pomoze 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Nareszcie nadeszły wiosenne ciepłe dni zatem trzeba było porobić coś dla dobra samochodu 
Pierwsze "na celowniku" były – nie ukrywam – spieprzone przeze mnie wcześniej felgi
Czas na małą fotorelacje
Na początku zakupiłem lakier (bazę i podkład) Cena w zasadzie nie najgorsza – 85zł
Po zdjęciu felg okazało się że jedna z nich musi iść na prostowanie
– 60zł
Po prostowaniu – jakby nie było – piaskowanie- 40 zł a jako że do piaskowania poszła też wspomniana wcześniej spieprzona felga – kolejne 80 zł mniej
No i z wydatków to by było na tyle, pomijając oczywiście zdjęcie i założenie opony na felgę.
W kieszeni 225 zł mniej czyli trochę więcej niż przewidywałem na początku ale ze zniecierpliwieniem czekałem na jakieś rezultaty
Z początku felgi wyglądały tak :

Po tym zdjęciu już chyba nikt nie ma wątpliwości że należało coś z tym zrobić
2 pojechały do piaskowania ale 2 można było już zmatowić :

2 etap – podkład

I widać już efekt prac – lakier + bezbarwny

Jutro jadą do wulkanizatora, jutro albo pojutrze wrzucę tez foty z felgami na świeżym powietrzu już na Madzi
Pierwsze "na celowniku" były – nie ukrywam – spieprzone przeze mnie wcześniej felgi
Czas na małą fotorelacje
Na początku zakupiłem lakier (bazę i podkład) Cena w zasadzie nie najgorsza – 85zł
Po zdjęciu felg okazało się że jedna z nich musi iść na prostowanie
Po prostowaniu – jakby nie było – piaskowanie- 40 zł a jako że do piaskowania poszła też wspomniana wcześniej spieprzona felga – kolejne 80 zł mniej
No i z wydatków to by było na tyle, pomijając oczywiście zdjęcie i założenie opony na felgę.
W kieszeni 225 zł mniej czyli trochę więcej niż przewidywałem na początku ale ze zniecierpliwieniem czekałem na jakieś rezultaty
Z początku felgi wyglądały tak :

Po tym zdjęciu już chyba nikt nie ma wątpliwości że należało coś z tym zrobić
2 pojechały do piaskowania ale 2 można było już zmatowić :

2 etap – podkład

I widać już efekt prac – lakier + bezbarwny

Jutro jadą do wulkanizatora, jutro albo pojutrze wrzucę tez foty z felgami na świeżym powietrzu już na Madzi
- Od: 23 paź 2010, 23:06
- Auto: Mazda 323F
po polerce dodaj zdjecie to sie oceni
bo jak narazie widac ze cos tam rozcierales 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Koła zdecydowanie za małe... dodatkowo niska opona potęguje ten efekt.
BTW. Kolor też taki nijaki. Można było pokusić się o jakiś oryginalniejszy.
Poza tym zadbany egzemplarz. Ale na pracę z tymi kołami wg mnie szkoda było kasy.
BTW. Kolor też taki nijaki. Można było pokusić się o jakiś oryginalniejszy.
Poza tym zadbany egzemplarz. Ale na pracę z tymi kołami wg mnie szkoda było kasy.