Z przenoszeniem sondy niżej co oczywiscie jest mozliwe to gra niewarta świeczki... Te kolektory potrzebują akurat czego innego do pełni szczęścia
xXx Więc co jest potrzebne ?
www.mazdaspeed.pl
Z przenoszeniem sondy niżej co oczywiscie jest mozliwe to gra niewarta świeczki... Te kolektory potrzebują akurat czego innego do pełni szczęścia
xXx napisał(a):w v-ce sterowanie dawką paliwa jest niezależne na jedna i druga listwę.
hopek napisał(a):A ja myśle że jeśli fabryka zaprojektowała i zrobiła gniazdo sondy w miejscu gdzie wszystkie kanały sie sumuja to tak powinno byc
Neonixos666 napisał(a):Mi też się wydaje że sonda powinna być na połączeniu wszystkich kanałów a nie na jednym. Dajmy na to coś nie gra w tym cylindrze i już psuje wszystko.
Neonixos666 napisał(a):Mi też się wydaje że sonda powinna być na połączeniu wszystkich kanałów a nie na jednym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje