Czy mam centralny zamek na pilota
Strona 1 z 1
Witam. Jestem świeżakiem na tym forum więc proszę o wyrozumiałość. Kupując w grudniu moją madzie premacy dostałem od Niemca, tylko jeden kluczyk- bez pilota. Teraz pytanie czy mój model jest seryjnie wyposażony w centralny zamek na pilot (idąc dalej Helmut główny kluczyk zagubił), czy był dostępny tylko w opcji. Ten kluczyk, który posiadam jest pewnie też jakoś zakodowany, bo jak wkładam do stacyjki, to na chwilę zapala się ta czerwona kontrolka "samochodu z kluczykiem". Z góry dzięki za podpowiedzi.
Ostatnio edytowano 2 mar 2015, 21:21 przez Yard, łącznie edytowano 1 raz
Powód: temat
Powód: temat
- Od: 23 sty 2011, 21:01
- Auto: Mazda Premacy 1.8 2000r.
Pilot do centralnego jest osobnym urządzeniem, nie było z tego co wiem kluczyków z pilotem, jak masz standardowy centralny to pewnie jest opcja żeby działał z pilota, piloty te można programować do konkretnego samochodu (opis jest tu na forum) wystarczy żebyś zdobył odpowiedni pilot np z innej mazdy. Jak on wygląda możesz zobaczyć w instrukcji premacy pewnie też do znalezienia tutaj na forum.
Jest Mazda jest jazda!
- Od: 21 mar 2010, 18:19
- Auto: Mazda Premacy 2.0 DiTD '02
- Od: 23 sty 2011, 21:01
- Auto: Mazda Premacy 1.8 2000r.
gregorjar napisał(a):Jestem świeżakiem na tym forum więc proszę o wyrozumiałość
WItamy
gregorjar napisał(a):Teraz pytanie czy mój model jest seryjnie wyposażony w centralny zamek na pilot (idąc dalej Helmut główny kluczyk zagubił), czy był dostępny tylko w opcji.
Na pewno ,wszystkie premacy maja (miały) centralny zamek .
Oryginalny pilot dostaniesz na pewno w aso ale jaka cenę jego będzie ? trudno powiedzieć.
Ogólnie dużo tego na forum możesz czytać tez inne działy jak 323 i626 z tych roczników te samo rozwiązanie.
Zanim kupisz na allegro poszukaj na forum tematów o tym.
Pozdrawiam
Marian
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
ja na twoim miejscu na pewno kolego gregorian dorobiłbym zapasowy kluczyk sam jeden posiałem
niestety to wydatek kilku stówek
co do pilota to warto dołożyć kilka zeta i dokupić auto alarm z pilotami
za samego na allegro wołają 50-80 zeta i nie wiesz czy będzie odpowiedni do twego wozu
tu masz coś do poczytania viewtopic.php?f=115&t=94578 pozdro
co do pilota to warto dołożyć kilka zeta i dokupić auto alarm z pilotami
za samego na allegro wołają 50-80 zeta i nie wiesz czy będzie odpowiedni do twego wozu
tu masz coś do poczytania viewtopic.php?f=115&t=94578 pozdro
- Od: 23 kwi 2009, 18:25
- Auto: premacy 99r 101KM pb/lpg
Opcja szukaj znajduje sporo: http://www.mazdaspeed.pl/forum/search.php?keywords=centralny&terms=all&author=&fid%5B%5D=121&sc=1&sf=all&sr=topics&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj
Proszę wybrać już istniejący wątek i tam kontynuować (jest ich kilka, zwłaszcza taki o pilotach).
Proszę wybrać już istniejący wątek i tam kontynuować (jest ich kilka, zwłaszcza taki o pilotach).
Pozdrawiam
Strona 1 z 1