nicek777 napisał(a):Czy beda talony na kaszanke, karczek, kielbase, i piwa jak dwa lata temu?? Jak tak to wezme, bo jakies mi jeszcze zostaly.
sa nie wazne

przy zbyt duzej frekfencji bedzie ustawiany dla utrudnienia slalom

www.mazdaspeed.pl
nicek777 napisał(a):Czy beda talony na kaszanke, karczek, kielbase, i piwa jak dwa lata temu?? Jak tak to wezme, bo jakies mi jeszcze zostaly.
People_Hate_Me napisał(a):next Time osoba co mnie poprawia odnośnie pisowni niech lepiej sprawdzi jak sie pisze dokładnie Hamować a pozniej poprawia mnie odnośnie słowa wyhamowac ok?
sq2jul napisał(a):'Next time' uzyj please slownika Wywalilem na czerwono byka – nie poprawialem.
Bacon napisał(a):Może gdzieś nie doczytałem ale czy starty na ćwiartce są płatne
faraon napisał(a):kinki napisał(a): policja z konińskiej drogówki.
ŁOOOOO matko.Chyba odpuszcze tym razem Konin
faraon napisał(a):ADHD napisał(a):wiem, w razie co będę płacił twarzowe na wjeździe
![]()
ty też się nie bój
Spoko loko , strachu i pieniedzy jeszcze nie mialem. Ale masz PEWNOSC ze cie wpuszcza na zlot
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości