kryystian napisał(a):troszke wygrywa z mazdą ale da sie to pogodzić właśnie w ten sposób
wiesz, pogodzic dwie pasje to jest wielka sztuka...
www.mazdaspeed.pl
kryystian napisał(a):troszke wygrywa z mazdą ale da sie to pogodzić właśnie w ten sposób
melass napisał(a):Kryystian masz też ogłosik ode mnie jako że najlepiej wygląda twoja fura z pośród reszty..
67igor1 napisał(a):wiesz, pogodzic dwie pasje to jest wielka sztuka...
kryystian napisał(a):eee tam, to wygra kalendarz ms
glowasiek napisał(a):Jestem raczej z tych niezdecydowanych ale kto wie moze was odwiedze
67igor1 napisał(a):glowasiek napisał(a):Jestem raczej z tych niezdecydowanych ale kto wie moze was odwiedze
a witamy i zapraszamy
przyjedz i zobacz jak i co, a pozniej sam zdecydujesz
ps. dopisac cie na ta chwile? chetnie sobie obejrze GH
67igor1 napisał(a):piotrekkk1985 napisał(a):ja tez![]()
...z tych niesmialych... rozumiem
derric napisał(a):W kazdym razie bede z zona i byc moze bedzie ze mna kolega (niezarejestrowany) z zona. Tez posiadacz mazdy 6 z Londynu. Jak sie upewnie, to Ci napisze, chyba ze uda mi sie rejestracja.
Tak czy inaczej dzieki. I moze jednak do zobaczenia.
Darek
melass napisał(a):Znalzłem kolejnego chetnego na spota a moze i dwóch lub trzech
derric napisał(a):W kazdym razie bede z zona i byc moze bedzie ze mna kolega (niezarejestrowany) z zona. Tez posiadacz mazdy 6 z Londynu. Jak sie upewnie, to Ci napisze, chyba ze uda mi sie rejestracja.
Tak czy inaczej dzieki. I moze jednak do zobaczenia.
Darek
Ps Jeszcze jeden kolega z Wellingborough też jest chetny...
melass napisał(a):Wojtek a może było by zrobić rezerwacje miejsc parkingowych na ten dzień, bo ostatnio to było ciezko z zaparkowaniem a nie mówiac już koło siebie...![]()
melass napisał(a):...i zagadał dobrze to wydaje mi sie za poszli by nam/wam na ręke...
glowasiek napisał(a):ehs... to przyjade pozyczonym Fordem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd