Obawiam sie ze nie wytrzymaja warunkow pracy te piekne Alfy, bo nie do tego zostaly stworzone.A kiedy mundury Gucciego
www.mazdaspeed.pl
Obawiam sie ze nie wytrzymaja warunkow pracy te piekne Alfy, bo nie do tego zostaly stworzone.

Harnas19 napisał(a):Nosz..... skur........ tylko do niemiec się przeprowadzic trzeba i żadnego wyjścia już nie będzie
Harnas19 napisał(a):No właśnie bo ja często latam UK PL i jeszcze mi żadne mandat nie przyszedł ani nic a gazu nie szczędzę.........
Barthez napisał(a):jestem pewny ze taki pomiar byl w okolicach Siegen – niemcy. mam tez wrazenie ze gdzies w okolicach dortmundu/essen ale pewny nie jestem.
spotkalem sie z takim pomiarem rowniez w holandii – takie miejsca sa z reguly oznakowane![]()
jesli jestes nie na niemieckich blachach to male prawdopodobienstwo przyjscia mandatugorzej jak patrol zlapie. Co do oszczedzania gazu to 80% trasy w niemczech masz no limit wiec na pozostalych odcinkach mozna dostosowac sie do znakow
po cos one stoja...
kristoferson1 napisał(a):Ale widze, ze zaczynaja lansowac sie AlfamiObawiam sie ze nie wytrzymaja warunkow pracy te piekne Alfy, bo nie do tego zostaly stworzone.

Tomek6 napisał(a):Może trochę zboczę z tematu, ale psychicznie mnie to męczy

Tomek6 napisał(a):nemi, a nie wiesz może

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości