Piłka nożna – temat zbiorczy
Uuu derby z City będą w plecy
Tevez ostatnio wymiata, Dżeko się dobrze wkomponował w zespół, a Hart w bramce znowu w formie
Będzie na pewno na co popatrzeć 
Widzewianka_TM napisał(a):oh ty maniaku
jo tam zaraz maniak
Bartg napisał(a):Uuu derby z City będą w plecyTevez ostatnio wymiata, Dżeko się dobrze wkomponował w zespół, a Hart w bramce znowu w formie
Będzie na pewno na co popatrzeć
mam nadzieje że się United ogarnie
People_Hate_Me napisał(a):mam nadzieje że się United ogarnie
Jesli ma przegrać rywalizacje z Chelsea to jestem za
A ogolnie to FC Barcelona i wszystko jasne
No i oczywiscie Legia Warsaw
-
Szalotka
Nie może przegrać z Chelsea
nie pozwole na to 
e tam ta barcelona
Hiszpańska liga za mało wyrównana jest 
e tam ta barcelona
W hiszpańskiej to nawet nie ma co oglądać za bardzo, Barca bije wszystkich jak dzieci, Real to samo ( z tą różnicą, że czasem przegra
), a reszta drużyn jest mierna. Do oglądania najlepsza jest Premier League i Bundesliga
No nie licząc oczywiście Orąż Ekstraklasy 

People_Hate_Me napisał(a):e tam ta barcelona Hiszpańska liga za mało wyrównana jest
A angielska to co ?
Man Utd, Chelsea, Arsenal, Liverpool. Teraz jeszcze Man City. I wszystko zawsze tak tam samo wygląda
W Hiszpani podobnie:
Barcelona, Real Madryd, Valencia, Villareal i czasem ktos tam doleci typu Atletico Madryd czy Getafe czy jakis inny przedstawiciel jednosezonowych niespodzianek
Barcelona = Messi – to wystarcza do sukcesu tej ekipy. Swoje pięć groszy dołozy Villa i pozamiatane
-
Szalotka
niestety musze się z Tobą nie zgodzić.
w Anglii oprócz tego co napisałeś dołączyć trzeba Tottenham, Aston Villa (może nie w tym sezonie ale zawsze ogolnie ładny poziom) Newcastle mocno Ciśnie w tym roku, Pozatym Bolton i sunderland daja rade. ogolnie połowe ligi można wypisać bo tam nigdy nic nie wiadomo.
w Anglii oprócz tego co napisałeś dołączyć trzeba Tottenham, Aston Villa (może nie w tym sezonie ale zawsze ogolnie ładny poziom) Newcastle mocno Ciśnie w tym roku, Pozatym Bolton i sunderland daja rade. ogolnie połowe ligi można wypisać bo tam nigdy nic nie wiadomo.
Bartg napisał(a):No nie licząc oczywiście Orąż Ekstraklasy
No ba

Bartg napisał(a):Tak ale w Anglii mecze drużyn ze środka/dołu tabeli z czołówką czy miedzy sobą są ciekawe. W hiszpanii od paru sezonów już nie
To fakt.
Mało kiedy sie zdaza ze Barca bądz Real w decydujących momentach ulegną spadkowiczom a w Angli bardzo czesto ma to miejsce
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):To fakt.
Mało kiedy sie zdaza ze Barca bądz Real w decydujących momentach ulegną spadkowiczom a w Angli bardzo czesto ma to miejsce
chociażby ostatni mecz Wolvs – Man Utd.
W Angli wydaje mi się że jest ciut inna mentalność. tam nawet spadkowicz mobilizuje się na mecz z kims z czołówki i później się dzieją takie krzaki jak widać było
Im lepszy rywal tym gra się lepiej. Wieksza mobilizacja pilkarzy i pokaz przed publicznoscią 
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Im lepszy rywal tym gra się lepiej. Wieksza mobilizacja pilkarzy i pokaz przed publicznoscią
i dlatego takie coś mi się podoba
gromaciek napisał(a):No ba![]()
W tej karuzeli to wszystko jest mozliwe bo jest konkretnie zakręcona
![]()
No i oprócz kibicowania swojej drużynie jest się często z czego pośmiać

Bartg napisał(a):No i oprócz kibicowania swojej drużynie jest się często z czego pośmiać
Barteczku ? Czy Ty troche nie przesadziłes przypadkiem ?
MazdaSpeed wygrywa a tobie mało ! ?
No niech ja Cię dorwę

-
Szalotka

Tak w ogóle już za tydzień Lech gra z Bragą, w sparingach grali coraz lepiej, nowy napastnik ze śmiesznym nazwiskiem daje radę
Gdybyście mieli jeszcze mnie w składzie to juz w ogóle byśmy wszystko wygrywali 
Bartg napisał(a):Tak w ogóle już za tydzień Lech gra z Bragą, w sparingach grali coraz lepiej, nowy napastnik ze śmiesznym nazwiskiem daje radę
Tak ten napastnik wydaje się nie najgorszy, może być ciekawą alternatywą. Zainteresowała się nim nawet moja żona, móówi, że jest dobry a przede wszystkim przystojny

- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)