Mazda Xedos 6 CA KF '94 2.0 V6
Xedosik rewelacyjnie wygląda
.. na żywo wygląda pewnie jeszcze lepiej 

Xedos B6 http://www.youtube.com/watch?v=LqXNk-psA3s
Xedos KF http://www.youtube.com/watch?v=o7klHd-1HWQ
Moje autko: viewtopic.php?f=137&t=95874
Xedos KF http://www.youtube.com/watch?v=o7klHd-1HWQ
Moje autko: viewtopic.php?f=137&t=95874
Super zrobione auto. Bardzo mi sie podoba, wy w tej bydzi to macie ręke do aut.
PS. Mam wrazenie że jeszcze na srebrnych felagach widywałem sporadycznie auto w Łodzi. Zgadza sie?
PS. Mam wrazenie że jeszcze na srebrnych felagach widywałem sporadycznie auto w Łodzi. Zgadza sie?
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
A kiedy będzie na sprzedaż ? 
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Samochód ma u niego dożywocie. Mało fur tak dobrze w "fiolecie" wygląda. Liczy się lans 

Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
Dzięki kolegom za opinię na temat auta.
Bandit – już wystarczy, że do jednej rzeczy, której niezbyt chciałem mnie namówiłeś.(nie chodzi o 6
)
Sprzedaży mojego auta jak na razie nie jestem sobie w stanie wyobrazić.
Nynuch – dziękuję za oryginalny filtr paliwa(już na pokładzie dzięki Krzychowi Nynuchowi) do mojego Xa, lecz twoje namowy też nie będą dla mnie przekonujące
Teraz jak przyjedzie jeszcze na wymianę drobnicy w zawieszeniu, będę musiał nim jeździć kolejne pół roku. hehe
Kolor "fioletowy" jest ładny, czas udać się do lakiernika aby pogrzebał przy silniku. (od roku mam nadzieję, że to właśnie w 2011 będzie ten moment)
Plany są, ale jak zwykle napiszę jak już będzie po robocie.
Bandit – już wystarczy, że do jednej rzeczy, której niezbyt chciałem mnie namówiłeś.(nie chodzi o 6
Sprzedaży mojego auta jak na razie nie jestem sobie w stanie wyobrazić.
Nynuch – dziękuję za oryginalny filtr paliwa(już na pokładzie dzięki Krzychowi Nynuchowi) do mojego Xa, lecz twoje namowy też nie będą dla mnie przekonujące
Teraz jak przyjedzie jeszcze na wymianę drobnicy w zawieszeniu, będę musiał nim jeździć kolejne pół roku. hehe
Kolor "fioletowy" jest ładny, czas udać się do lakiernika aby pogrzebał przy silniku. (od roku mam nadzieję, że to właśnie w 2011 będzie ten moment)
Plany są, ale jak zwykle napiszę jak już będzie po robocie.
mam do ciebie pytanko które nurtuje mnie i mojego kumpla od kiedy zobaczyłem twojego xeda.a dokładnie chodzi mi oto czy przypadkiem nie kupiłeś go jakieś 2 2.5 roku temu w takim małym komisie na wylotówce z poznania na Gniezno.pytam dlatego bo stał tam identyczny w podobnym kolorze ale co do koloru nie mam pewności, na identycznych wałkach z poszerzeniem nadkoli tylnych, silniczek chodził pięknie nie był opłacony I KTOŚ KUPIŁ GO CHWILE PRZE DE MNĄ
koleś chciał chyba 11000 za niego niestety nie pamiętam rocznika bo to już dość dawno było.z góry dzięki za odpowiedź.pozdr
ps.na prawdę ładne autko
chylę czoła.
ps.na prawdę ładne autko

Hehe
To ten sam XEDOS, który jest widoczny na ostatnich zdjęciach w pierwszym poście.
A to oczywiście byłem ja.
Sorry ale jak go zobaczyłem to zwariowałem.
I nadal mam na jego punkcie bzika, co jak na razie nieumiejętnie chcą mi wybić z głowy niektórzy Panowie z Bydgoszczy
Pozdrawiam
To ten sam XEDOS, który jest widoczny na ostatnich zdjęciach w pierwszym poście.
A to oczywiście byłem ja.
Sorry ale jak go zobaczyłem to zwariowałem.
I nadal mam na jego punkcie bzika, co jak na razie nieumiejętnie chcą mi wybić z głowy niektórzy Panowie z Bydgoszczy
Pozdrawiam
brakło mi kasy trochę wtedy i zanim skombinowałem to ty już tam byłeś.nie mogłem się pozbierać do kupy jak koleś go sprzedał.dwa dni dwa i dupa.a jak motorek nadal tak pięknie chodzi? bo jak ją wtedy odpalił to chodziła cudnie,równo,bez stuków puków,bujania na obrotach po prostu igła 
Do dzisiaj chodzi wg. mnie dobrze i do tego pięknie brzmi z tym tłumikiem.
Co do zapotrzebowania na paliwo to przy mojej nodze ma spore.
Trasa Bydgoszcz-Piotrków(zlot) i powrót ok 8,5l na 100 więc byłem zaskoczony na plus.
Oliwę też chlipie jak to KFy (niektóre) podobno lubią. (Chociaż przy krótkiej próbie ekodrv oliwy też nie brał)
Na szczęście w mniejszych ilościach
Co do zapotrzebowania na paliwo to przy mojej nodze ma spore.
Trasa Bydgoszcz-Piotrków(zlot) i powrót ok 8,5l na 100 więc byłem zaskoczony na plus.
Oliwę też chlipie jak to KFy (niektóre) podobno lubią. (Chociaż przy krótkiej próbie ekodrv oliwy też nie brał)
Na szczęście w mniejszych ilościach
zapewne spotkamy się na zlocie to zobaczę na żywo po twoich modyfikacjach.mój spala ok 15 w mieście i oliwkę też lubi ale tylko jak go deptam.pozdro i do zobaczenia na zlocie chyba że się w pozku spotkamy 
ADHD napisał(a):I nadal mam na jego punkcie bzika, co jak na razie nieumiejętnie chcą mi wybić z głowy niektórzy Panowie z Bydgoszczy
Ucinając wszystkie głosy rozsądku i namowy na nowszy model. Powiem tak...
Tam gdzie zaczyna się pasja kończy się ekonomia.

Bandit napisał(a):ADHD napisał(a):I nadal mam na jego punkcie bzika, co jak na razie nieumiejętnie chcą mi wybić z głowy niektórzy Panowie z Bydgoszczy
Ucinając wszystkie głosy rozsądku i namowy na nowszy model. Powiem tak...
Tam gdzie zaczyna się pasja kończy się ekonomia.
popieram popieram
Łukasz, czy w tym roku na zlocie będzie jakaś niespodziana związana z Xedem?

Od tak długiego czasu cisza w temacie to pewnie coś modzi 
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Pewnie turbi

Barthek napisał(a):pewnie coś modzi
Dzisiaj zpapugował ode mnie
e tam wymodził nowe przednie łożysko ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–