W środę gazuje Madzie, zdecydowałem się na BRC24 Sequent, tylko pytanie, jaka max. butla wejdzie na miejsce koła zapasowego (wymiary wys. szer.) – żeby nie wystawała ponad podłoge bagażnika?
Drugie pytanie, czy da radę zamontować zawór tankowania, obok wlewu paliwa? Z tego co patrzyłem, to nie ma tam za dużo miejsca i mogą marudzić gazownicy.
Jaka butla w koło Mazda 3 z 2004r. sedan
Strona 1 z 1
Fox a masz sedana czy hatchbacka? Nie wiem czy jest z wlewem jakaś różnica. I czy butla 630/200 wystaje powyżej podłogi? Rozumiem że i tak trzeba sie pozbyć z bagażnika tej plastikowej osłony co przykrywa koła i mieszczą się w niej klucze?
- Od: 15 cze 2010, 08:06
- Auto: Mazda 3 2.0 z 2004r.
O, temat butli w kole również mnie ciekawi, ale 200mm wysokości, to tam raczej nie włożysz
Świat widziany okiem obiektywu ujawnia niedostrzegane wcześniej kształty i kolory.
www.galeria.advitech.eu
www.galeria.advitech.eu
No właśnie też tak mi sie wydaje. Mierzyłem przed chwilą i wychodzi mi max wys. 160, dlatego pytam z praktyki. szer. 630 moze by i weszła. Dlaetego pytam, bo nie wiem czy hatchbacki mają taką samą dziurę 
Tak się jeszcze zastanawialem na toroidalnym pionowym, bo nie chce mi sie stawać co 250 km na stacji.
Tak się jeszcze zastanawialem na toroidalnym pionowym, bo nie chce mi sie stawać co 250 km na stacji.
Ok dzięki. To jak Ci się uda do południa to sobie w pracy wydrukuje i pokaże gazownikowi żeby nie marudził. Wiem że dojście słabe ale za darmo tego nie robi. Fox a Ty jaką masz butle? Potwierdzasz, że 630/200 wejdzie?
wlew w klapce idzie zrobić bez problemu
http://www.autogaz-busko.pl/galeria/#/c ... klapce.jpg
a co do pojemności zbiornika to zapytajcie
newuser to jego mazda
http://www.autogaz-busko.pl/galeria/#/c ... klapce.jpg
a co do pojemności zbiornika to zapytajcie
newuser to jego mazda
Seraf napisał(a):butla 200 X 630 45l pojemności
nie da się zamontować korka za klapką wlewu paliwa
tak ma się sprawa przy Mazda 3 HB
ja mam Mazde 3 HB i zapewniam Cię za mam korek pod klapką takze nic z zewnatrz nie widac
- Od: 19 mar 2011, 23:49
- Auto: mazda 3 2.0 top sport 2004
Strona 1 z 1