Mazda Xedos 9/Millenia TA KL '94r.
powiem tyle temat tego autka
ta madzia jest jAK WINO
IM STARSZE TYM LEPSZE
mimo uplywu lat nadal pieknie sie prezentuje i caly czas cos w sobie ma
pozdrawiam i szerokosci zycze 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Siwus widzieliśmy twoje byłe MXowe cacko na Lukoilu przy Fordońskiej, w dniu wyjazdu na spota toruńskiego. Ładne cacko na swojej piersi wyhodowałeś 

You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
hehe jeszcze żyje
no fakt była praktycznie bezawaryjna
a na jakiś ładnych kółeczkach już czy na ori?
kolesiowi kiedyś wspomniałem o tym, aby zajrzał do nas na spoty, powiedział, że się pojawi, ale od tego czasu minęło już ponad rok
kolesiowi kiedyś wspomniałem o tym, aby zajrzał do nas na spoty, powiedział, że się pojawi, ale od tego czasu minęło już ponad rok
Beny napisał(a):Szukasz już alumów dla madzi jakieś typy
narazie koncentruje się na zmianie nudnego szarego wnętrza, później zobaczymy co wyjdzie w praniu, nie ukrywam, że chciałbym oryginalne chromowane 17"-ki po liftowe plus jakieś sprężynki obniżające.
W tej chwili mam w posiadaniu fotele plus kanapa od millenii w kolorze beżowym, jakoś na dniach dam fotki jak to wygląda.
Pozdrawiam!
widzę że grubo działasz
jeszcze troche i zawstydzisz mckopera
17 poliftowe czyli jak to wyglada? Spręzyny są do dostania jakieś firmowe czy tylko jamex.
Czekam na foty wnetrza
17 poliftowe czyli jak to wyglada? Spręzyny są do dostania jakieś firmowe czy tylko jamex.
Czekam na foty wnetrza
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
tym bardziej ze sprzedal autko i kupil rx7 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
Beny napisał(a):widzę że grubo działaszjeszcze troche i zawstydzisz mckopera
![]()
Czekam na foty wnetrza
zobaczymy ile $$$ zostanie, chodzi mi tylko o to , aby przy 17" calach i profilu max 55 nie było, jak to mówi Dawid "Liptona"

voytecku napisał(a):mckopera zawstydzic bedzie bardzo trudno, tego nawet turbodymoman nie da rady zrobic
nie no rx'a Dawida nie ma co porównywać – inna klasa

BTW na dniach jeszcze zostało siedzisko, gdyż, muszę przełożyć cały stelaż, ponieważ okazało się, że kanapy (siedzisko) różnią się minimalnie wielkością, chociaż nie wiem jak to możliwe, ale cóż....
Siwus napisał(a):chodzi mi tylko o to , aby przy 17" calach i profilu max 55 nie było, jak to mówi Dawid "Liptona"i mega lochy między nadkolami, a kołami
![]()
No to nie widzę innego wyjścia jak 20"

URL=www.fotosik.pl]

[/quote]
Siwus napisał(a):nie no rx'a Dawida nie ma co porównywać – inna klasa
myślałem o milleni
Siwus napisał(a): nawet nie ma co przymierzać do mojego sfochowanego xeda, który woli być wożony, niż ma wozić mnie

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):No to nie widzę innego wyjścia jak 20"
tak bardzo chciałbym, ale bym musiał mieszkać w jakimkolwiek innym kraju niż Polska, bo nie stać mnie na remont kompletnego zawieszenia przez nasze dziury
kilka fotek foteli, wstępnie już je trochę doczyściłem, ale jeszcze długa droga przede mną, szczególnie tylna kanapa poza tym, muszę zaopatrzyć się w mały zestaw naprawczy z firmy lederzentrum, aby już na zaś zabezpieczyć niektóre miejsca przed otarciami, gdzie delikatnie już one się pojawiają.

Tak, wiec z wnętrza brakuje mi wstępnie jeszcze kilka beżowych plastików oraz jasne boczki, ale po nie muszę się wybrać do Gdyni, gdzie już czekają na mnie
Siwus napisał(a):Tak, wiec z wnętrza brakuje mi wstępnie jeszcze kilka beżowych plastików oraz jasne boczki, ale po nie muszę się wybrać do Gdyni, gdzie już czekają na mnie

sim60 napisał(a):Bardzo fajnie wygląda po opuszczeniu lecz po przygodach z moją Mazdą i tarciu brzuchem po nierównościach to lepiej jak są normalne sprężyny.Trzymaj się i szerokiej drogi.
ja swojej nie obniżałem, wciąż jeżdżę na ori sprężynach
Aha. To założyłeś 20" i opony nisko profilowe.Znajomy miał BMW i opony nisko profilowe i bardzo szybko zmienił je na normalne bo to nie są opony na polskie drogi i bardzo łatwo uszkodzić felgi na dziurach.
Pozdrowienia i bezawaryjnej jazdy.
- Od: 7 sie 2010, 23:17
- Auto: Mazda Xedos 9 2,5 v.6 KL 2002 LPG
sim60 napisał(a):Aha. To założyłeś 20" i opony nisko profilowe.Znajomy miał BMW i opony nisko profilowe i bardzo szybko zmienił je na normalne bo to nie są opony na polskie drogi i bardzo łatwo uszkodzić felgi na dziurach.
hehehe moje auto jest na pierwszej stronie
Dzisiaj przyszła mała paczka z uszczelkami pod dekle uszczelniaczami wałków rozrządu i uszczelką wału korbowego wszystko OEM Mazda. Wymiana jakoś na wiosnę