LUBLIN – spotkania regionalne
info strona 1
Tym razem na parkingu w GALI
Tym razem na parkingu w GALI
To spotkanie jest dzisiaj kolego 
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
panowie, co miesiąc jeździcie na kartach? bo kiedyś przeglądałem promocje w cartmaxie i było coś, że jak jest 7 osób to za 30min płaci się po 50zł, i dają jeszcze karnet na 3 pizze w tifosi
było by tylu chętnych? bo ja, powiem szczerze, nigdy jeszcze na tym nie jeździłem, a mam ochotę się przejechać
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
powiem wam że to nie głupi pomysł. Tylko trzeba kogoś kto zarezerwowałby nam kawałek toru na konkretną godzinę na pierwszą niedziele marca.
ja mogę przedzwonić, tylko pod olimpem, czy galą? godz 17 chyba była by ok, nie? tylko niech się znajdzie 7 chętnych
zadzwoń, zobacz co się da załatwić, wtedy zmienimy na Olimp. Narazie wpisałem galę bo pod olimpem ostatnio bywa ciasno
a będzie 7 chętnych? czy to olimp czy gala to chyba bez różnicy.
http://cartmax.pl/oferta
http://cartmax.pl/oferta
cartmax ZNAJOMI PREMIUM:
(oferta dla grup zorganizowanych)
cena: 320 zł (od poniedziałku do czwartku)
cena: 350 zł (od piątku do niedzieli)
Oferujemy Państwu możliwość skorzystania ze specjalnej oferty dla grup zorganizowanych. Jest ona skierowana jest do osób lubiących dobrą zabawę we własnym gronie.
Dzięki współpracy z ekskluzywnym pubem sportowym TIFOSI otrzymają Państwo KARNET na 3 pizze. Dzięki temu, mogą Państwo przedłużyć wspaniały wieczór na torze o wizytę w TIFOSI. Będzie okazja na omówienie wrażeń, strategii oraz techniki jazdy w przy smacznej PIZZY.
Oferta obejmuje:
* 30 minut TORU na WYŁĄCZNOŚĆ dla maksymalnie 7 osób,
* Karnet na 3 pizze do wykorzystania w TIFOSI,
nie będziesz miał wyjścia jak zapłacisz 
To co ustawiamy te gokarty
ja od razu mówię że mnie nie będzie bo będe w Warszawie
Druga sprawa to zaproszenie na spotkanie 323F na Zamkowym. Jest dość wcześnie więc można to połączyć – na 13 plac zamkowy potem np na 16 karty
co wy na to 

To co ustawiamy te gokarty
Druga sprawa to zaproszenie na spotkanie 323F na Zamkowym. Jest dość wcześnie więc można to połączyć – na 13 plac zamkowy potem np na 16 karty
Ja odpadam – na tydzień wyjeżdżam nad morze i nie jest to co najmniej kurort 
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
jak dla mnie to 3godziny stania na mrozie i kopania w koło to dużo za dużo, chyba, że w międzyczasie jakiś przejazd przez miasto z flagą czy coś takiego
może być 15 do uzgodnienia. czy tor trzeba rezerwować