Tutaj się witamy
Witam serdecznie
Właśnie przymieżam się do zakupu Mazdy 6 myśle że na forum znajde przydatne informacje
pozdrawiam
Właśnie przymieżam się do zakupu Mazdy 6 myśle że na forum znajde przydatne informacje
pozdrawiam
-
qbas86
Witam wszystkich , obecnie A3 1,9tdi powered by Compsport jednak nadszedł czas na rozstanie, może mazda
i po to tu jestem
-
S_K_W_A_R_A
Czesc witam jestem nowy na forum Mazdy ale stary uzytkownik Mazd mialem 323f z 1993 r teraz mam 626 z 1999 a wlasnie kupilem 626 Coupe z 1989 r 2.0 66Kw rozpoczynam calosciowy remont chetnie wyslucham uwag na temat tego modelu mazdy ryszaty72
- Od: 3 lut 2011, 16:22
- Auto: Mazda 626 2.0 1998
Mazda 626 2.0 Coupe 1989
Witam,
Pomimo iż jestem tutaj kilka lat, to się powitam ponownie bo mam problem, potrzebuję spotkać się z jakimś właścicielem pojazdu z silnikiem b6 gaźnikowym:) Może koledzy znają, mają namiar na kogoś w województwie lubelskim kto ma mazdę z silnikiem b6 ale na gaźniku:) muszę zasięgnąć pewnej wiedzy i obejrzeć ten silnik dokładnie.
Pozdrawiam,
Hvil.
Pomimo iż jestem tutaj kilka lat, to się powitam ponownie bo mam problem, potrzebuję spotkać się z jakimś właścicielem pojazdu z silnikiem b6 gaźnikowym:) Może koledzy znają, mają namiar na kogoś w województwie lubelskim kto ma mazdę z silnikiem b6 ale na gaźniku:) muszę zasięgnąć pewnej wiedzy i obejrzeć ten silnik dokładnie.
Pozdrawiam,
Hvil.
"Towarzysze pomożecie?"
"Pomożemy!!
"
"Pomożemy!!

- Od: 9 kwi 2005, 13:25
- Auto: Mazda MX-3 93r 1.6 16v
Witam, jestem nowym forumowiczem
Zawitałem na forum, gdyż mam zamiar zakupić jakąś Mazdę, typów jest kilka, więc najpierw chciałem się bliżej zapoznać z tematem
Zawitałem na forum, gdyż mam zamiar zakupić jakąś Mazdę, typów jest kilka, więc najpierw chciałem się bliżej zapoznać z tematem
-
mario1623
powitać nowych forumowiczów
,
witja72, zapraszam do naszego regionalnego wątku i na nasze spoty
viewtopic.php?f=70&t=79610
witja72, zapraszam do naszego regionalnego wątku i na nasze spoty
viewtopic.php?f=70&t=79610
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Wielki "Witaszek":)
Jestem zapalonym czytaczem forum Mazdaspeed od około 2 lat, przyszedł czas na rejstracje. Planuje zakup M3, zapewne bede tu szukał dobrych rad od wujka:D
Pozdrawiam
Jestem zapalonym czytaczem forum Mazdaspeed od około 2 lat, przyszedł czas na rejstracje. Planuje zakup M3, zapewne bede tu szukał dobrych rad od wujka:D
Pozdrawiam
-
Galan
Witam wszystkich fanów Mazdy. Jestem szczęśliwym posiadaczem Speed3 od pół roku.Jestem miło zaskoczony osiągami i frajdą z jazdy.Do tej pory były tylko auta z tylnym napedem. Wiec czekam na nastepce RX-8. Pozdrawiam 
-
Zombi72
Witam, moją gieefę mam już od prawie pięciu lat, ale dopiero się rejestruję. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
-
Promo44
- Od: 6 lut 2011, 13:37
- Auto: Mazda 626 GD 2.0 FE 1990