Kogo widziałem / widziałam
Nasz kolega od Premacy-autobusu widziany chyba dziś po 15 w okolicach Dąbrowskiego/Klińskiego.

-
Ania_TM
Biorąc pod uwagę to co dziś słyszałem w radio:
to Topaz jechał prosto wieć pewnie masz Lorne racje
EskaROCK napisał(a):Policja zatrzymuje i wlepia mandaty kierowcom którzy jeżdżą prosto bo najzwyczajniej w świecie są pijani. Dzieje się tak dlatego że ci trzeźwi omijają dziury w asfalcie po zimie
to Topaz jechał prosto wieć pewnie masz Lorne racje
03.02.2011 – 15.25 – ul. Żołnierska, widziana czarna 6 – tka na niebieskich podkładkach WWL
pozdrawiam
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Widzewianka_TM napisał(a):Pozdrowienia dla Marasa spotkanego na Narutowicza, obok Pietryny![]()
dzięki za pogawędkę
Bartg napisał(a):To Maras żyję, czy mu Majki samochód naprawiał ?Coś ostatnio nie zaglądał na forum
Siema Siema
ja nie nadazam za Waszymi wpisami
Mazda 323F BA 95'
Najprawdopodobniej jedyna szara na forum :)
Najprawdopodobniej jedyna szara na forum :)
- Od: 22 lut 2010, 00:07
- Auto: Mazda 323F BA 1,8 96'
MarasS91 znow widziany w Dobroniu a w zasadzie tylko jego madzia
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Może odnajdą się tu właściciele, którzy często przyjeżdżają swoimi F-kami na parking przy biedronce (spółdzielczości pracy). Jedna wersja srebrny metalik (starszy właściciel) druga zielona (z naklejkami "mazda" na tylniej szybie)
.
-
Tomek_323F
Pozdro dla kolegi Pokem widzianego dziś na lewoskręcie z ul. 1-maja w Jagiellońską.
Pozdrowienia także dla cudotwórczych Grzybków naprawiających światła drogowe.
Chyba Ci się już uzbierało na moim koncie na jakieś piwko albo i ze dwa.