Rura wydechowa – przednia.
Strona 1 z 1
Mam maly problem.Rura wydechowa pekla przy czujniku sondy lambdy nie dosc silnik chodzi basowo to przez to rozszczelnienie sonda zaczyna wariowac.Nie bylo by problemu gdyby dostepnosc tej rury!Cena nowej powala na kolana
!A uzywki nie moge dostac w Bydgoszczy i okolicach(mam zapewnienie z jednego miejsca ze za tydzien bedzie ale do tej pory rura zakonczy zywot).Objechalem wszystko i nic.Jednak jedno pytanie mnie nurtuje(kto pyta nie bladzi
).Mam silnik 2.0 16v FS czy w Fordzie Probe 93-97 2.0 nie byl zamontowany taki sam silnik jak w Mazdzie bo cos mi swita w glowie i moze ktos sie orientuje?

- Od: 14 cze 2005, 13:22
a sprawdzałeś w firmie ASMET
z tego co pamiętam to mają spory wybór tłumików (razem z rurami) w dosyć przystępnych cenach, nie pamiętam tylko czy do GE mają ta początkową.
z tego co pamiętam to mają spory wybór tłumików (razem z rurami) w dosyć przystępnych cenach, nie pamiętam tylko czy do GE mają ta początkową.
Rura ta wystepuje w calosni z plecionką.Tez ostatnio mialem podobny problem.Bosal robi cos takiego ale kosztuje to ponad 500 zl wiec i tak w cholere drogo.kupilem na wymiar plecionke (jakas polska) za 80 zl bo wlasnie to ona byla dziurawa i po zdjeciu okazalo sie ,ze rurka tez juz ma dziure.No wiec plecionke wstawilem nowa a rure sie zaspawalo.Zobaczymy ile wytrzymie. 
Ahura Mazda – dobry bóg
Oby dlugo u mnie ta operacja wytrzymala dwa tygodnie.Od spawu poszlo pekniecie do gory i ...klops.Bokciu napisał(a):Rura ta wystepuje w calosni z plecionką.Tez ostatnio mialem podobny problem.Bosal robi cos takiego ale kosztuje to ponad 500 zl wiec i tak w cholere drogo.kupilem na wymiar plecionke (jakas polska) za 80 zl bo wlasnie to ona byla dziurawa i po zdjeciu okazalo sie ,ze rurka tez juz ma dziure.No wiec plecionke wstawilem nowa a rure sie zaspawalo.Zobaczymy ile wytrzymie.
Kto szuka ten znajduje zadzwoń to pogadamy bo mam tą częśc używaną i jestem z pod Bydgoszczy tel.052 3814272 0605623656 

Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
nynuch76 napisał(a):Kto szuka ten znajduje zadzwoń to pogadamy bo mam tą częśc używaną i jestem z pod Bydgoszczy tel.052 3814272 0605623656
Wlasnie zamowilem rure w Plocku.W srode do mnie przyjedzie.Jednak jak sie okaze ze to nie ta rura(cuda sie zdarzaja
Strona 1 z 1