Wycieraczki szyb do GH
Panowie a jakie macie wrażenia odnośnie wycieraczek przedniej szyby? Moje podobnie kończą żywot. Orientujecie się ile kosztują w ASO? Byłem z nich do czasu bardzo zadowolony. Od zakupu samochodu dopiero na początku tego roku zaczęły mazać a teraz to jest już z dnia na dzień gorzej.
- Od: 5 lip 2009, 23:42
Wycieraczki od nowości, 3,5 roku, 56kkm, przód jest ok, z tylnej tej zimy oderwał mi się kawałek gumy (być może sam oderwałem jak była zamarznięta) – stąd jestem w temacie.
Koszt kompletu razem z tyłem do kombi ok 110 zł (same gumki), sam przód wyjdzie ok 70-80 zł.
W przypadku wycieraczek dużo zależy od używanego płynu i czystości szyby.
Koszt kompletu razem z tyłem do kombi ok 110 zł (same gumki), sam przód wyjdzie ok 70-80 zł.
W przypadku wycieraczek dużo zależy od używanego płynu i czystości szyby.
Ech... Mazda rekomenduje wymianę piór wycieraczek co roku więc tylko gratulować jeżeli wytrzymały trzy lata
Co do dywaników gumowych, to są dostępne albo w kompletach po 4 sztuki, albo tylko kierowcy ( ale cena to jakieś 40% kompletu
).
Co do dywaników gumowych, to są dostępne albo w kompletach po 4 sztuki, albo tylko kierowcy ( ale cena to jakieś 40% kompletu
U mnie piórka od nowości, 3 lata w marcu minie i na chwilę obecną bardzo dobrze zbierają, ale myślę, że zmienię może w tym, albo przyszłym roku, zobaczymy jak będą zbierały
i też kupię oryginał, jak nie będzie to ściągnę z salonowej, bo jestem bardzo zadowolony. 
-
Kamil
Witam, jakie polecacie wycieraczki do mazdy 6 hatchback ?
- Od: 9 paź 2009, 19:07
- Auto: Mazda 6