a Tak na Marginesie To Man United po 23 kolejkach w Premier League jest jak narazie niepokonana
Piłka nożna – temat zbiorczy
No dokładnie jest tak jak mówisz 
a Tak na Marginesie To Man United po 23 kolejkach w Premier League jest jak narazie niepokonana
Zawsze za Widzewem wychowany na śródmiesciu. Na dodatek pracuje u goscia który jest jednym ze sponsorów technicznych i VIP-ów na WidzewieWidzewianka_TM napisał(a):michał91 napisał(a):Czy ktoś tu powiedział WIdzew???????????????? Widzew i wszystko w temacie
![]()
![]()
![]()
![]()
no, no, nie znamy się, a już będą dwa tematy- Widzew i Mazda
![]()
Skrajnie Uprzedzony Kolega
People_Hate_Me napisał(a):ja od jakis 10 lat ciskam Tylko w PES'a fifa Sux.
Ja w pes-a zacząłem grać od wersji 2 lub 3 nie pamiętam już i tak do tej pory gram dalej,fifa była na początku,ale właśnie to pewnego razu jak zagrałem w pesa od tamtej pory fifa dla mnie nie istnieje
a co do manchesteru united to można powiedzieć,że mamy trochę szczęścia bo jak by nie to że inni grają jeszcze gorzej to by tak kolorowo pewnie nie było z tym pierwszym miejscem
michał91 napisał(a):Zawsze za Widzewem wychowany na śródmiesciu. Na dodatek pracuje u goscia który jest jednym ze sponsorów technicznych i VIP-ów na WidzewieWidzewianka_TM napisał(a):michał91 napisał(a):Czy ktoś tu powiedział WIdzew???????????????? Widzew i wszystko w temacie
![]()
![]()
![]()
![]()
no, no, nie znamy się, a już będą dwa tematy- Widzew i Mazda
![]()

No, panie, jeszcze browar i gitara

dobry chop z ciebie
No tak, PHM wielbiciel diabłów
-
Ania_TM
Coś United dziś dołuję
Pesy do 2008 roku były genialne, potem wyszłą Fifa 09 ( oczywiście mowa o wersji na konsolę ) i Pes poszedł w odstawkę, a pamiętam, że z kumplami graliśmy po kilkadziesiąt godzin w tygodniu w pesa w czasach liceum
Pesy do 2008 roku były genialne, potem wyszłą Fifa 09 ( oczywiście mowa o wersji na konsolę ) i Pes poszedł w odstawkę, a pamiętam, że z kumplami graliśmy po kilkadziesiąt godzin w tygodniu w pesa w czasach liceum
Bartg napisał(a):Coś United dziś dołuję
eee tam wydawało Ci się wygrali,spacerowy mecz w rezerwowym składzie
Dołuje?
poczekaj bo ja nie zauwazyłem
może na innych Newscastle United patrzysz ? 
Bartg napisał(a):Dobra dobra męczyli się wczoraj dość mocno z 3 ligowcem
Puchary rządzą sie swoimi prawami
Liga to jest szlagier danej druzyny. Ekipa lecaca po mistrza danego kraju nie rzada zapelem zdobycia pucharu ligi ! Nic On im nie da. Chyba ze pieniadze, ktore i tak bedą mniejsze niz jakis sukces na arenie miedzynarodowej. Najwiekszą wage do zwyciestw pucharowych np. w Angli mają druzyny, ktore nie są w stanie awansowac bezposrednio do Ligi Mistrzow badz Ligi Europejskiej z miejsc zajmowanych w tabeli.
-
Szalotka
Wiem wiem, dlatego drużyny Premier League wystawiają najczęsciej w Pucharze Ligi rezerwy, ale mimo wszystko troche wstyd by był
Natomiast FA Cup ma w Anglii bardzo dużą renomę i tam już na rezerwy miejsca nie ma 
W pierwszej połowie nie zagrali jak mieli ale w drugiej juz pokazali na co ich stać
wystarczyły dwie zmiany. dwóch z podstawowego składu i nagle sytuacja na boisku się odmieniła 
United skupia się w tej chwili na LM i Lidze (maja zamiar wygrać ją bez przegrywania meczu tak jak Arsenal w sezonie 2003/2004) dlatego tez w pucharach trzeba dać odpocząć podstawowym graczom
United skupia się w tej chwili na LM i Lidze (maja zamiar wygrać ją bez przegrywania meczu tak jak Arsenal w sezonie 2003/2004) dlatego tez w pucharach trzeba dać odpocząć podstawowym graczom
No jak Range Rooney wróci wreszcie do formy to jest szansa na oba trofea, bo Berbatov w tym sezonie potrafi strzelać bramki z niczego
Na pewno będzie ciężko, jeszcze mają 2 mecze z Chelsea, do tego Liverpool się wzmocnił Suarezem no i w czołówce ciasno jak nigdy w tym sezonie.

ciasno jest i to dobrze
poza berbą mamy złotego Hernandeza który wchodzi i poprostu strzela
no i Nani który asystuje na zawołanie 
Bartg napisał(a):Torres na testach medycznych w Chelsea, Newcastle odrzuca oferte Liverpoolu na 40mln funtów za Andy Carolla
Oficjalne info w tej sprawie zostało wydane o 23:30
Szkoda, że w niedzielę grają z Liverpoolem na Stamford Bridge, już spłonęło w L'poolu kilkaset koszulek Torresa
Chociaż i tak uważam, że dobry ruch ze strony Live – skoro Torres nie chciał grać to niech odchodzi ( zresztą i tak łapał mnóstwo urazów ), teraz mają zamiast jednego świetnego 2 bardzo dobrych napadziorów – Suareza i Carolla.

no Caroll Trzaska Tych bramek mnóstwo 
sory że post pod postem. Ale Chciałem Tylko napisać żę Man Utd chyba zamknęło wczoraj wszystkim usta.
Odnośnie "słabej dyspozycji" wczoraj pokazali że poprostu tamte mecze grali drugim składem i tyle
Pozatym chciałem powiedzieć że w meczu Chelsea bramka Terrego była ładna. a w zasadzie strzał Lamparda i dobitka terrego
Odnośnie "słabej dyspozycji" wczoraj pokazali że poprostu tamte mecze grali drugim składem i tyle
Pozatym chciałem powiedzieć że w meczu Chelsea bramka Terrego była ładna. a w zasadzie strzał Lamparda i dobitka terrego
People_Hate_Me napisał(a):no Caroll Trzaska Tych bramek mnóstwo
No może i trzaska,ale ja bym nie dał tyle kasy za takiego grajka w sumie jeszcze nie do końca sprawdzonego