ludzie weźmy sie do kupy bo niedługo rok minie jak teoretycznie dyskutujemy o spocie na Śląsku. Niedługo będziemy mogli sobie zjesć wirtualnego torta z jedną świeczka rozprawiając na chacie o spocie ... którego nie było. Problem jest w tym że każdy kto podaje propozycję spota robi to w zbyt delikatny sposób pisząc że może to ten weekend a może przyszły; może Gliwice a może Katowice. Tak to się nigdy nie spotkamy. Najgorsza jest demokracja. A więc spróbujmy inaczej. Najbliższy spot na Śląsku odbędzie się:
*** 2 październik lotnisko w Gliwicach godzina 14:00 ***
podaje uzasadnienie czasu i lokalizacji:
1. 2 październik to pierwsza niedziela miesiąca a wiec wiekszość z nas jest po wypłacie, natomiast nie było jeszcze czasu żeby pieniądze wydać

i jest za co zatankować.
2. jak już stwierdziłem 02.10 to niedziela a więc dzień w którym jest giełda samochodowa więc za jednym zamachem co poniektórzy zrobią zakupy i podjada na spota (licze na miłośników z opolszczyzny i rejonów częstochowy).
3. godzina 14:00 – wynika z punktu 2; giełda zaczyna sie kończyć ok.12-13, przyjezdni posilą sie obiadkiem i akurat na 14 dotrą na lotnisko. Natomiast miejscowi zjedzą obiadek w domu wcześniej
4. dlaczego lotnisko – bo chyba najłatwiej trafić – kazdy w gliwicach wskaże kierunek a oprócz tego jest tam sporo miejsca. Musze jeszcze tylko sprawdzić w której cześci lotniska moglibyśmy się rozlokować. Postaram sie pogadać jeszcze zobsługą lotniska czynie mają nic przeciwko. Sorry tego nie dopracowałem bo pisze "na gorąco" – pomysł urodził mi sie dziś jak zobaczyłem że założono kolejny wątek o śląskich spotach
Szczegóły podam po weekendzie (tym oczywiscie

)
ufff, i to by było na tyle.
licze na duze zainteresowanie spotem. czekam na odzew
pozdrawiam i do zobaczenia